Obavijesti

Show

Komentari 2

Crveni i plavi tim u 'Survivoru' bore se za imunitet, Anja: 'Još nismo pokazali puni potencijal'

Crveni i plavi tim u 'Survivoru' bore se za imunitet, Anja: 'Još nismo pokazali puni potencijal'
7

Pobjedu će odnijeti onaj tim koji prvi osvoji osam boda, a utrka će biti tijesna i neizvjesna do samoga kraja

VIDEO

Nakon izgubljenog plemenskog imuniteta i jednog nominiranog člana kojeg su izabrali za duel u 'Survivoru', crveni tim zagrizao je za pobjedu više nego ikad.

- U igrama za sada nismo pokazali svoj puni potencijal. Ne mislim da smo neorganizirani, samo se možda još nismo skroz adaptirali na sve i danas će biti prijelazna točka kad će se to promijeniti. Ne želimo se naći u situaciji da smo na plemenskom vijeću kao zadnji puta - rekla je Anja.

Iako se Mihaela pojavila na plemenskom vijeću, još uvijek nije spremna priključiti se igri, kao ni Aleksa koji je pauzirao zbog zdravstvenih problema. Za sljedeću igru trebalo je imati snage, izdržljivosti, ali i maksimalnu koncentraciju. Novi i iscrpljujući poligon obuhvatio je plivanje i provlačenje kroz niz prepreka.

Prvi nominiran za ispadanje iz 'Survivora' je Aleksa: Očekivao sam, nisam pokazao dovoljno
Prvi nominiran za ispadanje iz 'Survivora' je Aleksa: Očekivao sam, nisam pokazao dovoljno

Pritom su natjecatelji trebali uzeti u obzir da su neki dijelovi poligona zajednički i od velike je važnosti bilo tko će kroz određenu prepreku prijeći prvi. Kada dođu do kraja poligona, njihov je zadatak bio da oslobode koš s 30 loptica i sve ih ubace u kutiju koja se nalazila na cilju. Ako im je loptica ispala na putu do cilja, morali su je vratiti na početnu poziciju. Svaki natjecatelj koji je prvi završio igru i u ovom nadmetanju jedan na jedan podignuo zastavicu u boji svog tima donio je bod svojoj ekipi. 

Pobjeđuje ono pleme koje prvo osvoji osam bodova. U prvom krugu ove morske avanture snage su za totem plemenskog imuniteta odmjerili Enea i Marko, a tijekom cijelog poligona Marko je bio brži, pa je tako i završio prije nego Enea koji se vidno iscrpio. Potom su snage u tijesnoj utrci odmjeravale Marina i Nataša, a na kraju je za dlaku pobjedu odnijela Marina. Bojan je išao protiv Filipa i u jeku igre udario glavom u jednu drvenu prečku. Na kraju je Bojan ipak do cilja došao brže, ali zbog rane na glavi pružena mu je liječnička pomoć. U nadmetanju Nore i Drage, pobjedu je za crveni tim odnijela Draga, dok je Nora u jednom trenutku izgubila ravnotežu, a time i vrijedne sekunde.

Vidjeli smo utrku još tri para te rezultat od četiri naprema tri za crveni tim. Budući da pobjeđuje tim koji prvi osvoji osam bodova, utrka je tijesna i bit će neizvjesna do samoga kraja. Tko će na svoj otok ovoga puta odnijeti totem za plemenski imunitet doznat ćemo u novoj epizodi Survivora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu