Obavijesti

Show

Komentari 0

'Crveno-bijelo-plava': Hiljson Mandela, Karlo Kreš i Luce spremaju novu navijačku himnu

'Crveno-bijelo-plava': Hiljson Mandela, Karlo Kreš i Luce spremaju novu navijačku himnu

Spot i pjesma 'Crveno-bijelo-plava' izlaze 26. svibnja na JoomBoos kanalu, a do tada možete uživati u teaser traileru za novu navijačku stvar. Hiljson Mandela, Karlo Kreš i Luce Arbulić pripremili su novu nogometnu himnu

VIDEO

Nakon pjesme 'Moja Croatia', koja je prije tri godine bila najveći hit Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji i skupila više od 5 milijuna pregleda, JoomBoos priprema novu navijačku himnu 'Crveno-bijelo-plava' koja će podići euforiju prije ovogodišnjeg Europskog prvenstva.

Hiljson Mandela iz Kukusa te pobjednik JoomBoosova Rap Campa, Karlo Kreš Š, u suradnji s Vlahom Arbulićem iz studija Republica pripremili su navijačku stvar koja će se svidjeti i onima koji nisu veliki nogometni znalci.

POSLUŠAJTE I POGLEDAJTE TEASER PJESME:

- Iskreno, nisam mislio da će mi prva pjesma nakon pobjede u Rap Campu biti baš navijačka pjesma, ali drago mi je da je tako. Ovu sam pjesmu radio s velikom emocijom i sad svaki put kad je čujem iznova, sve mi je bolja. Nadam se da će se i publici svidjeti - govori nam Karlo. Iako mu je mentor u Rap Camp natjecanju bio Marin Ivanović Stoka, s kojim također želi snimiti zajedničku stvar, raditi s Hiljsonom bilo mu je, kaže, iznimno zadovoljstvo. Svidio mu se još otkako su se upoznali u Rap Campu.

- Hilje i svi producenti te cijeli tim koji je radio na pjesmi su odradili odličan posao. Svi su širili toliku pozitivu na setu. Na snimanju spota nam je bilo najzabavnije, energija je bila toliko jaka i dobra. Jedva čekam da svi vide, ali i čuju rezultat - govori Karlo. Glazbu, tekst i aranžman pjesme potpisuje Vlaho Arbulić uz Mihovila Šoštarića iz studija Republica, a u pjesmi se u jednom dijelu, uz Karla i Hiljsona, pojavljuje i Vlahina kćerkica Luce.

- Bila mi je čast surađivati s Luce na ovoj pjesmi, samo se nadam da će sada, nakon njenog dijela, moj dio biti dovoljno dobar - priznao je Hiljson u jednom intervjuu.

Na snimanju spota bilo je zabavno, a osim Karla i Hiljsona, na setu je bio i gotovo cijeli JoomBoos tim. Dobro, barem jedan njegov dio. Tako su im se pridružili influenceri Marko Cuccurin, Svenky, Mirsad Kadić, Raf The Child, Andrea Pacadi, a s njima su plesale i profesionalne plesačice u hrvatskim dresovima.

Kako je sve ispalo premijerno možete poslušati i pogledati 26. svibnja na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama, kada je predviđen izlazak pjesme i spota. Do tada, uživajte u teaseru!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...