Obavijesti

Show

Komentari 0

'Čudesne zvijeri' od 'Pottera' se razlikuju po bitnoj stvari

'Čudesne zvijeri' od 'Pottera' se razlikuju po bitnoj stvari
5

Premda nitko ne bi opisao filmove o 'Harryju Potteru' kao deprimirajuće, ipak se u kasnijim filmovima vidi jedno mračnije ozračje i manjak humora. Novi film neće biti takav

VIDEO

Dok su prva tri 'Harryja Pottera' imala oznaku PG, što je oznaka koju dobije dosta filmova za djecu, kasnija djela su postala značajno mračnija što po temi, što po sadržaju. Stoga su kasniji filmovi imali oznaku PG-13, tj. dolazili su uz preporuku da roditelji sjede uz djecu mlađu od 13 godina.

Tako da nije iznenađujuće niti što je najnoviji film iz svijeta Harryja Pottera, 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći', također dobio oznaku PG-13. No to nije jedina razlika po kojoj će novi film odskakati od prvotnih filmova.

- Ne bih rekao da je ovaj film mračan kao zadnji 'Potter'. Mislim čak da je u njemu značajno više humora nego u zadnjih nekoliko 'Pottera' - izjavio je producent David Heyman.

A kako smo mogli vidjeti ove godine u nekoliko filmova kojima je očajnički falio komadić humora, moramo reći da se slažemo s tim nastojanjima. Producent je još pojasnio razlike u filmovima.

- No mislim da postoji ista dubina likova i emocionalna nabijenost. Ne pratimo likove koji rastu od jedanaeste do sedamnaeste godine, ali ipak vidimo kako postaju drugačiji - dodao je Heyman.

Pogledajte video

U prvom filmu iz nove franšize pratimo Eddieja Redmaynea kao Newta Scamandera, stručnjaka za magična stvorenja koji se nađe u New York Cityju, u potrazi za odbjeglim čarobnim monstrumom.

Uz Redmaynea, u 'Čarobnim zvijerima' glumi solidna glumačka ekipa. Tako će se u ulogama raznih čarobnjaka naći Colin Farrell, Dan FoglerCarmen EjogoEzra MillerRon PerlmanJon VoightGemma ChanSamantha Morton te Alison Sudol. Sve ih pod redateljskom palicom drži prokušani znalac Harryja Pottera, David Yates dok je scenarij napisala sama autorica, J.K. Rowling. Uz taj film, u planu je već i nastavak za serijal.

'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' u CineStar kina stižu u distribuciji Blitz Film i Video 17. studenog ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode