Obavijesti

Show

Komentari 9

Čudni intervju: 'Prestani hodati sa zgodnim kur*inim sinovima'

Čudni intervju: 'Prestani hodati sa zgodnim kur*inim sinovima'
14

Nisam mogao podnijeti ovaj razgovor. Očito je novi smjer urednika da se žene tijekom intervjua naježe, komentirali su zgroženi gledatelji

VIDEO

U tom trulom razdoblju zaista sam izgubila sebe, ispričala je pjevačica Kylie Minogue (49) u emisiji '60 minuta' australskog voditelja Karla Stefanovica (43). Minogue je ponovno progovorila o prekidu s britanskim glumcem Joshuom Sasseom (30) krajem 2016. s kojim je bila tri godine u vezi. 

Absolutely Fabulous The Movie World Premiere - London

- Nije mi toliko srce bilo slomljeno koliko sam kao osoba bila slomljena - istaknula je pjevačica koja tvrdi da je otporna, ali ima i tu jednu lomljivu stranu i ne smatra da je to loše. Rekla je kako je 'odbacila staru kožu'  i sada se osjeća bolje nego ikada. 

- Osjećam se kao da sam dobila drugu priliku - objasnila je Kylie kojoj su liječnici 2005. dijagnosticirali rak dojke, a nakon operacije i kemoterapije uspješno ga je pobijedila. Zbog toga su joj se drastično smanjile šanse za djecu, no ona se pokušava, kako kaže, ne zamarati više time, pogotovo sada kad nije u vezi. Pjevačica će sljedeći mjesec objaviti album 'Golden' malo prije 50. rođendana koji joj je 28. svibnja. 

Gledatelje je šokirao njezin intervju sa Stefanovicem jer ju je voditelj nazvao 'seksi 50-godišnjakinjom' o rekao joj da prestane biti u vezama sa 'zgodnim kur*inim sinovima'. Također je donio tortu i otpjevao Kylie sretan rođendan, iako je tek krajem sljedećeg mjeseca. Inzistirao je da održi govor u kojem je rekao da je nevjerojatno provesti tolike godine na planetu Zemlji. Gledatelji su istaknuli da je intervju bio katastrofalan i kako bi televizija trebala pronaći profesionalnijeg voditelja. 

- Nisam mogao podnijeti ovaj razgovor. Očito je novi smjer urednika da se žene tijekom intervjua naježe. Što se dogodilo dobrim voditeljima - komentirali su. 

 

#Valentine #Hearts

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

llll

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin