Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
159 komentara

Čuješ li me, Fani: Željko Kerum svojoj dragoj pjevao 'Nadalinu'

Iako njegova djevojka nije slušala kako pjeva, gradonačelniku su oduševljeno pljeskale tisuće građana. Pjevao je “Nadalinu” na proslavi otvorenja zapadne obale

Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
159 komentara

Slušaj, Fani!, viknuo je Željko Kerum u mikrofon prije no što je s Oliverom Dragojevićem zapjevao “Nadalinu” na proslavi otvorenja zapadne obale u Splitu.

Iako njegova djevojka nije slušala kako pjeva, gradonačelniku su oduševljeno pljeskale tisuće građana. S Oliverom je otpjevao pjesmu “Stari morski vuk”, a “koncert” je zatvorio pripjevom “Jednoga dana žalit će mnogi što me više nema, ostat će pjesma i uspomena na posljednjeg boema”.

Kad je konačno sišao s pozornice, vikali su mu da se vrati, pa ih je gradonačelnik Splita poslušao. Otpjevao je još jednu pjesmu, a onda otišao na terasu hotela Marjan, gdje ga je čekala voljena Fani. Nažalost, nije se zadržao dovoljno dugo da zapjeva i s Marijanom Banom. 
Prije toga Kerum je na motociklu uz policijsku pratnju predvodio karavanu oldtimera. Nije nosio kacigu, ali ga ni policija, iako je morala, nije zbog toga kaznila.

Naši partneri pišu
Message