Obavijesti

Show

Komentari 14

Culkin o optužbama: 'Jackson mi nikad ništa nije napravio...'

Culkin o optužbama: 'Jackson mi nikad ništa nije napravio...'
17

Čovjek je preminuo. Ako ništa, sad je vrijeme da se o tome govori, a da imam nešto o čemu bih trebao govoriti, definitivno bi to napravio. Ali ne, nikad ništa nisam vidio, nikad ništa nije napravio, rekao je

VIDEO

Macaulay Culkin (39), najpoznatiji po ulozi Kevina u filmu 'Sam u kući', po prvi puta je branio Michaela Jacksona nakon optužbi o seksualnom zlostavljanju djece. Rekao je kako pjevač nikad nije učinio ništa. 

POGLEDAJTE VIDEO O OPTUŽBAMA: 

Pokretanje videa...

01:26

Culkin i Jackson družili su se dok je glumac bio mali i često je dolazio na njegovo imanje 'Neverland'. Upravo o zlostavljanju u tom imanju pričaju u dokumentarcu 'Leaving Neverland' James Safechuck (41) i Wade Robson (36).

Glumac, koji je 22 godine mlađi od Michaela, tvrdi da nije doživio nikakvo zlostavljanje. 

- Gledajte. Počet ću s ovom rečenicom, odnosno ne rečenicom već istinom: Nikad mi ništa nije učinio. Nikad ga nisam vidio da nešto radi. A pogotovo sada nemam razloga išta skrivati - rekao je Macaulay za Esquire

Jackson je preminuo 2009. godine, a optuživali su za ga zlostavljanje i prije i poslije smrti. Culkin je objasnio zašto je baš sad odlučio reći sve što misli i zna. 

FILE PHOTO: Flowers are placed on the star of Michael Jackson on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood

- Čovjek je preminuo. Ako ništa, sad je vrijeme da se o tome govori - rekao je i nastavio: 

- A da imam nešto o čemu bih trebao govoriti, definitivno bi to napravio. Ali ne, nikad ništa nisam vidio, nikad ništa nije napravio. 

FILE PHOTO: American pop star Michael Jackson performs on stage during his concert at Moscow

Zvijezda mnogima omiljenog filma u božićnom periodu ističe da su se on i 'kralj popa' počeli družiti zato što su obojica imali očeve koji su ih pritiskali da postanu slavni. Glumac i pjevač odlično su se zabavljali i stalno smijali, a tu tradiciju nastavio je s njegovom kćeri Paris (21), kojoj je kum.

Rekao je da su ukrali žlice iz restorana, ali da je to sve bilo bezazleno. Nakon toga odlučili su tetovirati žlice na ruke. Istaknuo je da je savjetovao Paris da se nikad ne zaboravi glupirati.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

21:32
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin