Obavijesti

Show

Komentari 8

Culkin: Zbog oca zlostavljača sam odustao od Hollywooda

Culkin: Zbog oca zlostavljača sam odustao od Hollywooda
6

Nije tajna da je zvijezda filmova 'Sam u kući' imala problematično odrastanje no Culkin o tome gotovo nikada ne priča. Glumac je sada 'otvorio dušu' i otkrio zašto je napustio Hollywood

VIDEO

Macaulay Culkin (37) gostovao je ovaj tjedan na podcastu komičara Marca Marona (54), 'WTF'. Pričao je o svom kumčetu Paris Jackson (19) te svom ocu, glumcu Kitu (73) koji ga je godinama iskorištavao i maltretirao. 

- Moj otac je tada bio jako loš čovjek. Zlostavljao me, psihički i fizički. Mogao bih ti pokazati sve svoje ožiljke sada - ispričao je Culkin. Dodaje kako mu je otac znao prijetiti da će ga udariti ne bude li dobro odradio neki posao. 

- Ja sam do desete godine bio bolji u svemu što je on probao napraviti cijelog svog života. Bio sam bolji plesač i glumac. Bio je ljubomoran na mene i isfrustriran - rekao je glumac. 

Zvijezda filmova 'Sam u kući' smatra da je prekid njegovih roditelja 1995. najbolje što se obitelji dogodilo otkad zna za sebe. Njegovi roditelji Kit i Patricia bili su zajedno 21 godinu i imaju, osim Macaulaya, još petero djece, od kojih su se njih četvero okušali u glumačkim vodama no bez većeg uspjeha. 

- Jako rano sam poželio uzeti pauzu od Hollywooda i na kraju sam im rekao: 'Gotov sam, nadam se da ste se svi dovoljno obogatili jer ja novac više neću donositi - rekao je Culkin, koji je s 15 godina blokirao svoje bogatstvo vrijedno oko 17 milijuna dolara od svojih roditelja. 

Nakon niza 'sitnih' uloga na TV-u i u kratkometražnim filmovima, Macaulay je spreman vratiti se u Hollywood, i to ulogom u filmu Setha Greena (43) 'Changeland'. 

Voditelj podcasta namjeravao je glumcu postaviti i pitanje o kćeri Michaela Jacksona, Paris, kojoj je on krsni kum. 

- Odmah ću te upozoriti, štogod me pitaš o njoj, neću ti odgovoriti. Jako sam zaštitnički nastrojen prema njoj, pazi se - rekao je odmah Macaulay. Kada je voditelj rekao da ga je samo htio pitati kako je Paris, Culkin je rekao da je 'visoka, inteligentna i lijepa'. 

Kćer 'kralja popa', s kojim se Macaulay često družio, i on vrlo su bliski. Nedavno su pokazali da imaju iste tetovaže na istom mjestu na tijelu. Oboje na ruci, blizu lakta, imaju istetoviranu malenu žlicu. 

Culkin je trenutno u vezi s glumicom Brendom Song (29). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin