Show

Komentari 0

Cura i Dečko sviraju cijeli dan uživo: Orkestar dnevne sobe...

Cura i Dečko sviraju cijeli dan uživo: Orkestar dnevne sobe...

#Jamuary je poziv na nesputano stvaranje i dijeljenje glazbe tijekom mjeseca siječnja, a Cura i Dečko su nagovorili prijatelje da tradiciju podignu na novu razinu...

Cura i Dečko glazbeno su zaljubljeni par kojeg čine Ivan Marojević i Vanesa Petrac. Svoj uzbudljivi live-act eksperiment prožet mekanim ritmovima, nježnim melodijama, sintevima i loopovima započeli su prije 3 godine, a za njima je jedan samo-izdan EP 'Cura i Dečko Idu na Vikend', kao i brojni singlovi iz vlastite produkcije. Članovi su improvizacijskih kolektiva 'Tu za To' i 'Nomad Jam'.

Pozivamo vas da se 24. i 25. siječnja, od 16 do 16 sati - uključite u 24-satni live stream na 'cura i dečko' YouTube kanalu!

Najšarmantniji par (ne)poznate domaće scene bez prestanka će improvizirati sjajnu plesnu i ugođajnu glazbu! 

#Jamuary je poziv na nesputano stvaranje i dijeljenje glazbe tijekom mjeseca siječnja, a Cura i Dečko su nagovorili prijatelje da tradiciju podignu na novu razinu! I iskreno, ne znamo što je više kul – popis gostujućih glazbenih umjetnika koji će ih pomoći u ovom izazovu – ili popis instrumenata koje donose! Kako bi uživo sve glatko teklo pobrinut će se ekipa EducationTV-ja, platforme za promicanje underground kulture!

Aklea Neon, Leo Beslać, Korijen crnog sljeza, Brego Beatbox, Marko Brkljačić, Roko Crnić, Df Tram, Ivan Judaš, Hrvoje Klemenčić, Ana Kovačić, Stanko Kovačić, Melita Lovričević, Miro Manojlović, Roko Margeta, Bojan Opačak, Die Zoone, Marko Šturman, Theo, Bojan Tošić, Sundari Sunchi...

Live svirku moći ćete pratiti na YouTube kanalu Cure i Dečka i potpuno novoj web stranici, a na instagramu @curaidecko pratite dogodovštine s kuhinjskog floora!

Najčitaniji članci