Show

Komentari 6

'Cure' detalji o smrti bubnjara, policija sumnja na uzrok

'Cure' detalji o smrti bubnjara, policija sumnja na uzrok

Hawkins je iza sebe ostavio suprugu Allison te sina Olivera i kći Annabelle. Bend je bio na turneji u Južnoj Americi, a posljednji put su svirali u San Isisdru u Argentini

Bubnjar legendarnog američkog rock benda Foo Fighters, Taylor Hawkins preminuo je s 50 godina. Taylor je pronađen u hotelskoj sobi u Bogoti, gdje je bend trebao nastupiti ovaj vikend na festivalu.

Uzrok smrti još nije poznat, no kolumbijska policija sumnja na konzumiranje narkotika.

- Uzrok smrti tek trebamo utvrditi. No prema onima bliskima njemu, smrt bi mogla biti povezana s korištenjem droga - prenose kolumbijski mediji izjavu iz policije.

Lokalni mediji pišu da je hotelsko osoblje pozvalo hitnu pomoć nakon što se Hawkins požalio na bolove u prsima, no već je bio mrtav kad je stigla medicinska pomoć.

Mnoštvo kolumbijskih obožavatelja skupilo se ispred hotela, a brojne kolege su se s njim oprostile na društvenim mrežama.

Hawkins je iza sebe ostavio suprugu Allison te sina Olivera i kći Annabelle. Bend je bio na turneji u Južnoj Americi, a posljednji put su svirali u San Isisdru u Argentini.

- Naša srca su uz njegovu suprugu, djecu i obitelj i molimo da se njihova privatnost poštuje u ovom nezamislivo teškom trenutku - napisali su iz benda na Twitteru.

Bendu se priključio 1997. godine, a prije toga je svirao bubnjeve za Alanis Morissette.

Najčitaniji članci