Obavijesti

Show

Komentari 6

'Cure' detalji o smrti bubnjara, policija sumnja na uzrok

'Cure' detalji o smrti bubnjara, policija sumnja na uzrok
6

Hawkins je iza sebe ostavio suprugu Allison te sina Olivera i kći Annabelle. Bend je bio na turneji u Južnoj Americi, a posljednji put su svirali u San Isisdru u Argentini

Bubnjar legendarnog američkog rock benda Foo Fighters, Taylor Hawkins preminuo je s 50 godina. Taylor je pronađen u hotelskoj sobi u Bogoti, gdje je bend trebao nastupiti ovaj vikend na festivalu.

Uzrok smrti još nije poznat, no kolumbijska policija sumnja na konzumiranje narkotika.

- Uzrok smrti tek trebamo utvrditi. No prema onima bliskima njemu, smrt bi mogla biti povezana s korištenjem droga - prenose kolumbijski mediji izjavu iz policije.

Police vans are seen outside the Casa Medina hotel, where Taylor Hawkins, drummer of the band Foo Fighters was staying, who died hours before his presentation at the Estereo Picnic festival, in Bogota

Lokalni mediji pišu da je hotelsko osoblje pozvalo hitnu pomoć nakon što se Hawkins požalio na bolove u prsima, no već je bio mrtav kad je stigla medicinska pomoć.

Preminuo je Taylor Hawkins, bubnjar slavnih Foo Fightersa
Preminuo je Taylor Hawkins, bubnjar slavnih Foo Fightersa

Mnoštvo kolumbijskih obožavatelja skupilo se ispred hotela, a brojne kolege su se s njim oprostile na društvenim mrežama.

Hawkins je iza sebe ostavio suprugu Allison te sina Olivera i kći Annabelle. Bend je bio na turneji u Južnoj Americi, a posljednji put su svirali u San Isisdru u Argentini.

- Naša srca su uz njegovu suprugu, djecu i obitelj i molimo da se njihova privatnost poštuje u ovom nezamislivo teškom trenutku - napisali su iz benda na Twitteru.

FILE PHOTO: Nate Mendel, Chris Shiflett, Taylor Hawkins and Dave Grohl of the band "Foo Fighters" arrive for the 2007 MTV Video Music Awards in Las Vegas

Bendu se priključio 1997. godine, a prije toga je svirao bubnjeve za Alanis Morissette.