Show

Komentari 13

Cure u 'Savršenom' proglasile Mariju za Miss bezličnosti: 'Biti ovdje s vama je noćna mora!'

Cure u 'Savršenom' proglasile Mariju za Miss bezličnosti: 'Biti ovdje s vama je noćna mora!'

Napetu situaciju u vili dodatno je povećala činjenica da će na kraju večeri jedna djevojka napustiti kuću

U ponedjeljak navečer u showu 'Gospodin Savršeni' Toni Šćulac je proveo romantičan spoj s Elom, koji je izazvao mnogo nemira u vili. Kasnije je tu neugodnu situaciju među djevojkama dodatno zakomplicirala modna revija i izbor za Miss na kojoj su djevojke izabrale 'Najseksi djevojku kuće', 'Miss simpatičnosti' i 'Miss bezličnosti'.

POGLEDAJTE VIDEO 

Dan je započeo bajkovitim spojem u Zagorju, gdje je Gospodin Savršeni odveo Elu na let balonom.

- Ostvario je jednu od mojih želja, osjećaj je čudesan - rekla je Ela pa nastavila:

- U njegovoj se prisutnosti osjećaš smireno, on zrači dobrom energijom, samosvjestan je i ostvaren. Moglo se vidjeti da je bilo kemije, sve je bilo jako slatko! 

S druge strane, Toniju se također svidio spoj s Elom jer ju je uspio bolje upoznati, a nakon leta u visinama uživali su u pikniku.

- Prije sam mislio da je umišljena, ali sada vidim da je to njezino samopouzdanje. Ovo je bila jedna od najromantičnijih situacija u mom životu - priznao je Toni, no ruža je izostala.

Za to vrijeme u vili se održavala modna revija i izbor za Miss, a podijelile su se razne titule poput 'Najseksi djevojka' kuće koju nosi Polina, zatim 'Miss simpatičnosti' koja je pripala Karolini dok je Marija izglasana kao 'Miss bezličnosti'. Oliveri je pripala titula 'Najveće tračerice'.

- Trpim vas samo zbog Tonija, ova kuća je ekvivalent noćne more - rekla je Marija u svom govoru nakon izbora jer smatra da je djevojke u showu uopće ne poznaju.

Napetu situaciju u vili dodatno je povećala činjenica da će na kraju večeri jedna djevojka napustiti kuću.

I dok se napeta atmosfera mogla rezati nožem, Toni je na kratki spoj pozvao jednu od svojih miljenica Karolinu, za koju je pripremio poseban piknik s pivom i ćevapima, njezinim omiljenim jelom.