Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
594 komentara

Da dečko bude sretan: Suzana Mančić ''osvježila'' je vaginu

Mančić je u vezi s grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom. Za njega želi biti savršena pa je bila na tretmanu orošavanja vagine. Jako je zadovoljna rezultatom

Tomislav Miletić
Foto: Tomislav Miletić
594 komentara

Legendarna loto djevojka botoksirala je lice, zategnula kapke, ugradila silikonske implantate gdje god je za to bilo potrebe, a sad je 'servisirala' i intimne dijelove tijela. Iako ima 58 godina, Suzana Mančić želi da njena vagina izgleda kao da je u cvijetu mladosti. Zbog toga je, piše srpski Alo, bila na tretmanu orošavanja vagine .

- Suzi izgleda dobro baš zato što stalno posjećuje kozmetičare, doktore i razne salone ljepote. Nedavno je bila na orošavanju vagine kako bi za zaručnika Simeona Ocomokosa bila savršena - ispričala je Suzanina prijateljica.

I sama Mančić priznala je da je bila na tretmanu.

- Stvarno ne mogu opisati kako izgleda vaginalno orošavanje. To morate sami probati - rekla je za Informer Suzana.

Tretman orošavanja vagine obavlja se ispiranjem vagine toplom mineralnom vodom. Nakon tretmana intimno područje je svježije, mladolikije i ljepše. Orošavanje se obavlja u serijama od deset tretmana, a preporučuju se i za liječenje niza bolesti reprodukrivnih organa.

Naši partneri pišu
Message