Obavijesti

Show

Komentari 76

'Da nas je barem htio poslušati i prestao piti kako je trebao...'

'Da nas je barem htio poslušati i prestao piti kako je trebao...'
3

Kritično stanje Predraga Vušovića u bolnici posjećuju sestre Zorica i Jasna, koje su stigle iz Dubrovnika i Beograda, gdje žive, a prijatelji sa strepnjom čekaju vijesti

VIDEO

Stanje Predraga Vušovića (50) i dalje je izuzetno teško. Nažalost, ugrožene su mu sve vitalne funkcije, rekao nam je zamjenik ravnatelja zagrebačke bolnice Sestre milosrdnice Goran Roić. Glumcu kazališta Gavella pozlilo je kod kuće u nedjelju navečer. Hitno je prevezen u bolnicu. Dijagnosticirali su mu teški moždani udar. Otad je u dubokoj komi i na respiratoru na Odjelu intenzivne njege. Liječnici su dopustili da ga posjećuje samo najbliža rodbina. 

Čuvši da je završio u bolnici, u Zagreb su hitno doputovale Pređine sestre, Jasna iz Beograda i Zorica iz Dubrovnika.

- Posjećujemo ga dva puta na dan i nadamo se najboljem. To je sve što vam mogu reći jer cijela obitelj proživljava svoje najteže trenutke - zabrinuto je izjavila Zorica Vušović. 

Ankica ga poznaje od studentskih dana

Glumčevu kolegicu Ankicu Dobrić potreslo je stanje u kojem joj se našao blizak prijatelj. Poznaju se još od studentskih dana. Ankica kaže kako ga je često kritizirala jer je veoma neuredno živio i upozoravala ga je da mora početi paziti na zdravlje.

- On je vrhunski glumac i jako senzibilan čovjek. Svaki put kad  sam dobronamjerno vikala na njega, on bi zašutio i spustio mi slušalicu. Da me bar htio poslušati - potreseno je rekla Dobrić. 

Godinama je prekomjerno pio, zbog čega je 2006. zamalo umro od unutarnjega krvarenja. Nakon što su mu liječnici zabranili piti alkohol, često se šalio da više ne smije pogledati niti konobara, a kamoli čašu. Nažalost, čim se oporavio, vratio se lošim navikama iako je bolovao od ciroze jetara. U Gavelli kažu da sa strepnjom očekuju vijesti iz bolnice.

Obožava Putu, psa mješanca kojeg je udomio

A kako ću ga zvati nego Puto kad sam ga našao kako luta po putu, govorio je Pređo s mnogo topline o psu ljubimcu, koji je trenutačno kod glumčeve sestre Zorice u Dubrovniku. 

- Pređo mi je često Putu dao na telefon da porazgovaramo - prisjeća se kolegica Ankica Dobrić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin