Obavijesti

Show

Komentari 414

Da ne pjevam Čavoglave? Pa to je simbol Domovinskog rata...

Da ne pjevam Čavoglave? Pa to je simbol Domovinskog rata...
3

Ne da neću primiti honorar, nego ga nisam uzeo niti jednom od 1995. pa sve do ove godine. Tako će biti sve dok ću moći nastupati na Danu pobjede, ispričao je

VIDEO

Kao što smo već pisali, Marko Perković Thompson (51) ove godine neće nastupiti u Kninu na proslavi Dana pobjede. On umjesto toga odlazi u Slunj jer želi pjevati i u drugim herojskim gradovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:08

U Kninu će nastupiti Prljavo kazalište, a Thompson namjerava svake godine odlaziti u drugi grad ili na prve linije i tako odati počast herojskim mjestima. Tako od sada Oluju planira slaviti koncertima u Vukovaru, Zadru, Dubrovniku, Pakracu...

Mnogi se već danima bave cijenom njegovog koncerta u Slunju, a pjevač je odlučio stati na kraj glasinama te otkriti koju će 'cifru' dobiti za koncert.

- Ne da neću primiti honorar, nego ga nisam uzeo niti jednom od 1995. pa sve do ove godine. Tako će biti sve dok ću moći nastupati na Danu pobjede. Držao sam da bi takva gesta trebala biti moja stvar, ali pošto sam prozvan od nekih medija moram istaknuti da je to moj dar - rekao je za N1 i dodao kako mu se pridružio i kum Mate Bulić.

Demantirao je i navode da je honorar dobivao za koncerte u Kninu te objasnio kako je to poklonio Danu pobjede. Prošle godine dobio je prekršajnu prijavu zbog uzvika 'Za dom spremni' koja je uvod u pjesmu 'Bojna Čavoglave'.

- Ta pjesma je nastala u Domovinskom ratu. Pjevam pjesmu koja je bila simbol Domovinskog rata i danas njeguje sjećanje na Domovinski rat i ne vidim da sam išta prekršio. Vidjet ćemo što će sud na kraju odlučiti - rekao je pjevač.

Marko Lukunić/Pixsell

Čavoglave je, kako kaže, pjevao i prije dana Domovinske zahvalnosti u Kninu i poslije. Thompson navodi kako prije toga nije dobio prekršajnu prijavu te se pitao zbog čega ju je dobio tog dana u Kninu.

Isto tako, objasnio je kako ta prijava nema veze s njegovim nedolaskom u Knin na Dan pobjede.

- Trebate njih pitati zašto me nisu zvali. Ja sam redovno nastupao tamo s pjesmom 'Bojna Čavoglave'. I ne nastupiti s tom pjesmom na Dan pobjede - ne znam što bih onda trebao izvoditi - zaključio je Thompson.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 414
VIDEO

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje
Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju