Show

Komentari 39

Da Silva i žena otišli u Dubai: Mazili se pa jeli japansku hranu

Da Silva i žena otišli u Dubai: Mazili se pa jeli japansku hranu

Par se upoznao dok je on bio mladi nogometaš Dinama, a vjenčali su se u prosincu 2005. u Zagrebu. Sljedeće godine rodila im se kći Lorena, a 2011. u Donjecku se rodio i sin Mateus

Umirovljeni nogometaš Eduardo da Silva (36), ako je sudeći po društvenim mrežama, i dalje je ludo zaljubljen u suprugu Andreu. Ona se na Instagramu pohvalila kako su njih dvoje otputovali u Dubai.

Na jednoj od fotografija Eduardo ju je zagrlio, a Andrea je stavila ruku na njegovo koljeno.

Na ostalim fotografijama ona pozira sama, a počastili su se i japanskom u restoranu, što su također objavili na društvenoj mreži.

Inače, par se upoznao dok je on bio mladi nogometaš Dinama, a vjenčali su se u prosincu 2005. u Zagrebu. Sljedeće godine rodila im se kći Lorena, a 2011. u Donjecku se rodio i sin Mateus.

Bivši nogometaš se jednom prilikom pohvalio se kako mu je toliko lijepo u braku da ima osjećaj da je s Andreom na drugom medenom mjesecu.

- Sretan sam, mogu to reći. Život mi je sjajno organiziran, imam krasnu curicu i dečka, baš kako sam i želio. Mateus već naganja loptu, vidi se da je na tatu - rekao nam je ranije Eduardo. 

A čini se kako je ljubav obostrana.

- Ti si definitivno najbolji suprug i otac na svijetu. Volim te i uvijek ću te voljeti - napisala je jednom Andrea suprugu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci