Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
33 komentara

'Dadilju' silovali: 'Stavili su mi na glavu pištolj, muž bio pored'

Budući da imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj su ga kasnije pronašli i priveli, ispričala je glumica koju su silovali 1985. godine

Foto: Instagram
33 komentara

Glumica Fran Drescher (62), koja se proslavila ulogom dadilje Fran u seriji 'Dadilja', ispričala je u intervjuu o traumama koje je imala kad je 1985. godine silovana. Imala je 28 godina, prijetili su joj pištoljem, a Fran i njena prijateljica silovane su ispred tadašnjeg Franina supruga. Njega su svezali i prekrili mu oči povezom, rekla je Fran za CNN. 

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

- Tada nismo znale da su taj muškarac i njegov brat bili na uvjetnoj slobodni. Bilo je grozno i pomisliti da je bio zatvoren, a potom pušten, i da je nakon svega to napravio - rekla je. Policiji je dobro opisala počinitelja pa su ga brzo uspjeli pronaći. 

Foto: Instagram

- Budući da imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj su ga kasnije pronašli i priveli - ispričala je glumica. Sada zna da je zatvoren i da više nikome ništa neće učiniti nažao. 

DPA/Pixsell | Autor: DPA/Pixsell Foto: DPA/Pixsell

- Barem sam nakon svega imala taj završetak, koji mnoge žene nemaju. Ne moram se bojati da ću ga sresti iza nekog kuta. Nakon što se to dogodilo, rekla sam prijateljima, no nisam imala snage nazvati svoje roditelje i reći im što se dogodilo - otkrila je Fran.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Prvi put je o silovanju pričala 1996. jer joj je dijagnosticiran rak maternice. Napisala je sve u autobiografiji 'Enter Whining'. 

- Dugo godina se nisam nosila i bavila s boli koju je silovanje uzrokovalo. Na kraju sam završila s karcinomom. Tijelo se odlučilo slomiti i stvoriti bolest. Bilo je to golemo iskustvo za mene. Nisam sretna što sam imala karcinom i ne želim ga nikome, no bolja sam osoba postala nakon toga. Nekada najbolji darovi dolaze u najružnijim pakiranjima - rekla je omiljena nam 'Dadilja'.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Naši partneri pišu
Message