Obavijesti

Show

Komentari 0

Dame sad već udaraju i ispod pojasa: Vlatka i Alka, 2. runda

Dame sad već udaraju i ispod pojasa: Vlatka i Alka, 2. runda
4

Alka kaže da joj je splitski tajkun za rođendan na dar poslao svog mesara Mrkija s janjetom, a sam joj je donio šampanjac Dom Perignon u restoran njenog prijatelja

VIDEO

Alka Vuica rekla je da više ne zna kako se zaštititi od Vlatke Pokos. Tužila ju je tvrdeći da ju je oklevetala u knjizi 'Život u raju' jer je napisala kako je ostavila sina svojim roditeljima te da pije. Druga runda borbe dviju pjevačica se nastavlja.

ALKA: Vlatka govori notorne gluposti i laži. Znam da je Željko Kerum velikodušan, ali mene, nažalost, nikad nije sponzorirao. Ni album niti bilo što drugo.

VLATKA: Gospodin je Alki platio proslavu rođendana u restoranu.

ALKA: Istina je da je Kerumov mesar Mrki donio janje koje smo ispekli i pojeli, a Kerum je donio Dom Perignon u restoran Kotlovnica kod mog prijatelja Maksa pa smo ga popili. Željko Kerum mi je dobar prijatelj. Družimo se gotovo deset godina i poznajem cijelu njegovu obitelj, kao i on moju. Vlatka Pokos laže zbog samoreklame i ne smije proći nekažnjeno. Strašno je što radi ljudima. Požalio je svatko tko ju je upoznao.

VLATKA: U mojoj knjizi piše samo istina i imam svjedoke koji će to dokazati. Zlostavljanje je kad dijete gleda svoju majku pijanu. Alka, bila si pijana!

ALKA: Vlatki bi bilo bolje da šuti o majčinstvu. Jedino dijete o kojem je ikad brinula vodila je na sastanke s ljubavnicima. Predložila sam sina Arijana, njegovu učiteljicu i moju suradnicu Sandru Jurak da svjedoče kakva sam majka. Vlatka je imala prigovor na sve svjedoke. Sandru je htjela diskreditirati rekavši da je homoseksualka. To je zaista strašno i na to bi razne udruge trebale reagirati.

VLATKA: Nisam iznenađena ponašanjem Alke Vuice u sudnici. Kad nestane argumenata, krenu uvrede.

ALKA: Kad ju je Dikan izbacio iz kuće, prva sam je nazvala. Rekla sam joj da ne zove policiju, da ću razgovarati s Dikanom. Nazvala sam Snježanu Mehun kako bismo joj našli krov nad glavom. Činile smo to iz ženske solidarnosti, i to usprkos Dikanu koji mi je zaista dugogodišnji prijatelj. Lijepo nam je vratila.

VLATKA: Nju nisam vrijeđala, ona je mene. Na sudu ćemo to riješiti.

'U životu sam sve sama postigla'

Osoba koja u životu nije odgojila ni hrčka mene proglašava neprimjerenom majkom! Svoje gnjusne navode morat će dokazati.Svoje sam dijete podigla sama. Sve što sam u životu postigla, postigla sam sama. Živim u svojoj kući, vozim svoj automobil. Vlatki smo Snježana Mehun i ja pomogle.

'Ja pišem samo istinu...'

Gospođa Alka mi nikad nije bila prijateljica. Ona je prijateljica mog bivšeg supruga. Postoje medijski zapisi o njezinu ponašanju kad je alkohol u pitanju. O tome svjedoči cijela država, to nije nešto što sam ja izmislila i napisala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine