Obavijesti

Show

Komentari 19

Dame 'zapalile' plesni podij, koja je bila najbolja plesačica?

Dame 'zapalile' plesni podij, koja je bila najbolja plesačica?
7

Sinoćnji 'Ples sa zvijezdama' unatoč malim poteškoćama oduševio je gledatelje. Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela i Ivana Čuljak su zaplesale s muškim partnerima i pokazale svoje korake

VIDEO

U nedjelju navečer počela je dugoočekivana nova sezona showa 'Ples sa zvijezdama', a žensku su zvjezdanu postavu sačinile su glumice, pjevačice i influencerice i jedna slastičarka. Plesnim koracima natječu se Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena PerićVlatka PokosAlbina Grčić, Domenica Žuvela i Ivana Čuljak. Plesačice su zasjale u svojim kostimima, a pobjednički par prve večeri bili Filip Vidović i Paula Jeričević s osvojenih 30 bodova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

Domenica je s mentorom Alanom Walme otplesala rumbu i otvorila večer, a par je za svoju izvedbu osvojio 22 boda. Pjevačica je na sebi imala svjetlucavu srebrnu haljinu dubokog dekoltea s prorezom i dugu plavu valovitu frizuru.

Bojana Gregorić plesala je s quickstep, a sa svojim se partnerom Gordanom Voglešom popela na treće mjesto. Bojana se u plesu odlično snašla, a crvena haljina pristajala joj je kao salivena.

Vlatka Pokos sa svojim je plesnim partnerom Mateom Cvenićem otplesala prvi valcer showa, a za ples su osvojili 20 bodova. Vlatka je na svom prvom nastupu nosila tamnoplavu haljinu s visokim prorezom uz koju je kombinirala zlatne plesačke cipele.

Slastičarka Ivana Čuljak plesala je cha, cha, cha, a za svoj ples s Ivanom Jarnecom osvojila je 21 bod. Pastelne nijanse kostima idealno su odgovarale početku plesa koji je bio među slatkim francuskim kolačićima. 

Prošlogodišnja pobjednica 'Dore' nastupala je u zaigranom kompletiću, a njezin ju je mentor Mario Ožbolt za prvu emisiju naučio plesati jazz. Par je osvojio 26 bodova, a žiri je istaknuo da je Albinin plesni talent među jačima ove sezone.

Influencerica Jelena Perić plesala je jive s Markom Mrkićem, a njihov energični nastup, nasmiješena lica i šareni kostimi donijeli su im 26 bodova.

Lucija Lugomer u žutoj se haljini punoj perlica rasplesala s Markom Šapinom, a njihov prvi ples bio je samba. Na svoj su performans osvojili 21 bod, a žiri je komentirao da Lucija ima 'ono nešto'.

Recite nam u anketi koju zvjezdanu plesačicu smatrate najboljom:

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S PLESAČICOM TINOM WALME

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Filip i Tamara nikada bliži, a on joj pred svima priznao osjećaje: Ne želim te izgubiti. Stalo mi je
'BRAK NA PRVU'

Filip i Tamara nikada bliži, a on joj pred svima priznao osjećaje: Ne želim te izgubiti. Stalo mi je

Tamara iz showa 'Brak na prvu' smatra da su oboje krenuli sa zatvorenim vratima, ali to gleda pozitivno jer možda na kraju ne bi izgradili tako kvalitetan odnos

Liječnica Petra za 24sata o daru za rođendan: 'Billboard s mojim likom? To je iznenađenje života'
PROSLAVILA ROĐENDAN

Liječnica Petra za 24sata o daru za rođendan: 'Billboard s mojim likom? To je iznenađenje života'

Liječnica i influencerica Petra Meštrić jučer je proslavila 30. rođendan uz poseban poklon, a otkrila nam je i kako se osjeća
Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima
LJUBAVNA PRIČA PARA

Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima

Profesionalni pokeraš Goran Mandić i glumica zaručili su se 2022. na egzotičnim Maldivima, a dvije godine kasnije postali su roditelji