Show

Komentari 12

Damir večerom 'kupio' sve osim stroge Andreje: A dekoracija? Ja sam u šoku zbog ovog tanjura

Damir večerom 'kupio' sve osim stroge Andreje: A dekoracija? Ja sam u šoku zbog ovog tanjura

Za glavno jelo Damir je poslužio vratinu s roštilja koja je bila marinirana u vinu uz gljive. Andreja je zaključila da je meso prezačinjeno, a gljive posve bljutave

Drugi dan u 'Večeri za 5 na selu' u Koprivnici i okolici kandidate je ugostio IT-jevac Damir iz Đurđevca, koji je gostima pripremio predjelo naziva Sjećanja, glavno jelo Pijani grill i desert Čokoladni boom.

POGLEDAJTE VIDEO 

Današnjom je večerom najviše bila razočarana Andreja, kojoj se nije svidjelo predjelo, prigovorila je i glavnom jelu, a ni desert joj nije bio po volji. Ostali gosti bili su zadovoljni, Damira su ocijenili s dvije devetke i desetkom dok je Andreja dala nisku šesticu te je Damir osvojio 34 boda koja mu, nažalost, nisu dovoljna za prelazak u vodstvo.

Na putu do Damira Rea je pričala ekipi da sigurno neće ostati gladni.

- Ja ti došla doma i vodim ti goste - rekla je kad su stigli i dodala da je Damir bio smotan, ali simpatičan, kako je i očekivala.

Domaćin im je za aperitiv ponudio kupinovo vino, što se svima bilo u redu osim Andreji, koja nije baš ljubiteljica kupinova vina pa je bila razočarana. Kad su sjeli za stol, domaćin je svima natočio vino, nazdravili su, a potom je iznio predjelo - jeger, sir i vrhnje i rajčice.

- To je samo trebalo staviti na tanjur, i to je to - malo me to razočaralo, prejednostavno ipak - komentirala je Andreja, a kad je probala, bilo joj je i previše slano dok je Mirku sve bilo fino i super okusa. 

Za glavno jelo Damir je poslužio vratinu s roštilja koja je bila marinirana u vinu uz gljive.

- Kad sam to vidjela, bila sam u šoku jer nije bilo apsolutno nikakve dekoracije - rekla je Andreja, a i Marku je također falilo malo boja.

Kad su kušali, Andreja je komentirala da joj je meso bilo previše začinjeno, a gljive bljutave, no Marku nije:

- Bilo je jako finog okusa, crno vino nije se toliko osjetilo, dalo je mesu sočnost. 

Rea je također bila ugodno iznenađena okusima. 

Damir je na kraju poslužio kremu od čokolade s malinama u čaši uz desertno vino, a Andreji je konačno nešto bilo lijepo servirano.

- Spoj čokolade i maline meni je bio odličan jer to oboje volim, a i Damir je to dobro kombinirao, lagani desert - rekao je Marko, a Rei je bio odličan s obzirom na to da je to Damirov prvi desert. Andreja ne voli ni čokoladu pa je pojela samo maline s vrha, no i za to je imala neke zamjerke:

- Maline su mi išle malo za zube jer nisu baš bile pripremljene po mom ukusu - najbolji dio bila je malina na vrhu deserta.

Nakon darova stigao je Damirov prijatelj Matija Vogrinčić.

- Svaka čast gospodinu koji nas je vratio u vrijeme Turaka i objasnio nam zašto ih i danas zovu picoki - rekla je Andreja, koju je oduševilo iznenađenje, kao i ostale goste.

Mirko je Damirovu večeru ocijenio desetkom zato što mu je sve bilo super, Marko je dao devetku jer je nedostajalo boja u glavnom jelu, Rea je supruga ocijenila također devetkom jer joj je bila u rangu s Andrejinom večerom, a Andreja je Damirovu večeru ocijenila šesticom - sve joj je bilo previše jednostavno, bez dekoracije, a i jela joj nisu bila finog okusa. 

Sutra kuha vatrogasac Mirko, a što će on pripremiti svojim gostima - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u. 

Najčitaniji članci