Obavijesti

Show

Komentari 0

'Dan za 10': Najbolji kino dan u godini još jednom je pred nama

'Dan za 10': Najbolji kino dan u godini još jednom je pred nama
3

Opet nam je stigao najbitniji kino dan u godini, dan kad sve kinoulaznice možete kupiti za samo 10 kuna, a to uključuje sve trenutačne kino hitove u svim važnijim kinima u regiji

VIDEO

Filmoljupci će još jednom doći na svoje jer i ove godine CineStar u svojim multipleksima ima najbolji kino dan - 'Dan za 10!'. U utorak, 08. kolovoza u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini ne propustite ovaj tradicionalni dan koji se održava već četvrto ljeto za redom, a nastao je kao CineStarova nagrada svim kinoljupcima i vjernim posjetiteljima. Svake godine odaziv je sve veći pa je prošlo ljeto u filmovima na 'Danu za 10' uživalo preko 65 000 posjetitelja!

'Dan za 10' znači da ćete tog dana sve kinoulaznice moći kupiti za samo 10 kuna, a to uključuje i aktualne kino hitove kao što su SF spektakl Luca Bessona - 'Valerian i grad tisuću planeta', gdje glavnu ulogu ima Cara Delevingne, jedna od najpopularnijih modela na svijetu, ali i Rihanna, pjevačica koja već dugi niz godina oduševljava milijune obožavatelja.

Također se izdvaja povijesna drama 'Dunkirk' redatelja Christophera Nolana, dok glavnu ulogu igra Tom Hardy, kao i treći film iz znanstvenofantastične franšize o sukobu majmuna i ljudi, 'Planet majmuna: Rat'. Za one koji više vole djela utemeljena na stvarnosti tu je i kriminalistički triler 'Zakon jačeg'. A i najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što je 'Kako je Gru postao dobar'.

Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sjedala, dužina filma, extreme te IMAX filmove. Kao savršen dodatak ovom kino iskustvu s pet zvjezdica CineStar je pripremio i poseban menu s velikim kokicama i gratis pićem.

Ovo je također prilika da za 10 kuna doživite posebno filmsko iskustvo i u najljepšem kinu u Zagrebu - Kaptol Boutique Cinema te da upoznate sve njegove čari. Uz činjenicu da je ovo prvo lasersko kino u regiji, u interijeru se savršeno isprepliće šarm arthouse kina, najsuvremenija tehnologija i uzbudljiv dizajn. Akcija obuhvaća i IMAX - najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu, koji je u ponudi u CineStar Arena Zagreb.

Savjetujemo da zbog sve većeg odaziva posjetitelja iz godine u godinu, čim prije kupite ulaznicu za 'Dan za 10' tj. za projekcije 08.kolovoza i priuštite si posebnu ljetnu, filmsku večer uz cijenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesa, ulaznice nije moguće rezervirati, ali kupovina je moguća online i na blagajnama CineStar kina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode