Show

Komentari 0

Danas je prvi dan da sam se na pozornicu popeo bez tableta...

Danas je prvi dan da sam se na pozornicu popeo bez tableta...

Pjevačeva turneja je u punom jeku, a jedan od koncerata Mendes je iskoristio i kako bi s fanovima podijelio informacije o vlastitom zdravstvenom stanju

Mladi pjevač Shawn Mendes (20) patio je od anksioznosti, a s vlastitom slavom nije se uvijek najbolje nosio. Uzimao je tablete kako bi smirivao svoja anksiozna stanja, obratio se za pomoć i psihoterapeutu, a o svemu je otvoreno progovorio na pozornici za vrijeme nastupa pred svojim obožavateljima. 

- Ponekad potpuno iskočiš iz tračnica i stvari postanu prenaporne. Tu su medicina i druge stvari koje ti mogu pomoći, ja recimo meditiram, ali uzimao sam i lijekove koji usporavaju rad srca, kako bi bio manje pod stresom i slobodnije disao. Osjećam da vam to moram reći jer sam te lijekove uzimao posljednjih godinu dana kako bi se smirivao uoči nastupa. Danas je prvi dan da sam se na pozornicu popeo bez tih tableta - rekao je u emotivnom priznanju Mendes, prilikom nastupa u Glasgowu. 

Pjevačeva turneja je u punom jeku, a iskreni pristup prepoznali su mnogi. Na društvenim mrežama dobio je mnogo pohvala za hrabrost koju je iskazao i otvoreno progovorio o svojem psihičkom stanju, često još uvijek tabu temi. 

- Više od ičega na svijetu stalo mi je do vas, zato mi se ruke i tresu - rekao je Mendes i time dodatno razgalio fanove na koncertu. 

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu 

Najčitaniji članci