Obavijesti

Show

Komentari 15

Danas su ljepotani, a kako su izgledali prije nekoliko godina?

Danas su ljepotani, a kako su izgledali prije nekoliko godina?
1

Koliko se razlikuju nogometne face koje znamo danas od onih sa početaka svoje karijere, i je li izgled zaista važna stavka u svijetu vrhunskog nogometaša?

VIDEO

Danas su zvijezde svoga posla, zarađuju milijune i djevojke se često trgaju za njihovu pažnju. No face i velikani poput Lionela Messija, Cristiana Ronalda, Neymara i Davida Beckhama nekada nisu izgledali kao kao frajeri kakvi su danas. Nabildani torzo, tetovaže, šarene frizure (neke više neke manje uspješne) pa i plastične operacije i korektivna kirurgija učinile su ih onime što su danas.

Koliko su se mijenjali kroz godine pogledajte u videu: 

Među njima je najveći srcolomac Cristiano Ronaldo (35) koji je, kažu plastični kirurzi diljem svijeta, svoj izgled mukotrpno modificirao kako bi postao ono što je danas.  Ispravio je i izbjelio zube, stavio umetke u kosu, stavio botox u čelo, a ravna i bore oko očiju i nosa, redovito se kvarca te pazi da uvijek bude nabildan i frizura da bude savršena. Korigirao je, kažu, i nos. On sve, osim intervencija na zubima (jer postoje fotografije na kojima nosi aparatić) ne priznaje no iz fotografija je jasno kako su njegov nekadašnji izgled i to kakav je danas različiti kao dan i noć i nemoguće je da je sve samo u odrastanju. Neki su otišli tako daleko da su napravili izračun o tome koliko ga na godišnjoj bazi koštaju obrve, punjenje bora, održavanje kose i zubiju. Neki su izračuni da se to sve popne na gotovo 250 tisuća dolara što je za njega, zaista, kap u moru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Ronaldov najveći suparnik i, kažu mnogi, najbolji nogometaš ikada, Lionel Messi (32) ne obraća toliko pažnje na svoj izgled i nije "izglancan" kao Ronaldo. No, usprkos tome često mijenja frizure i jako pazi na to koje će mu boje biti brada i kosa. Više neće, kao kada je bio klinac, na teren izaći blijed i opuštene kosice.  Tijelo si je pak prekrio tetovažama, a cinici kažu da je iz aviona vidljivo da je operirao nos i popravio zube.

Jedan od najmlađih nogometaša u ovoj skupini je 28-godišnji Brazilac Neymar koji je, ruku na srce, čini se samo odrastao. No njegov je zaštitni znak je stalno mijenjanje frizura od kojih je svaka radikalnija i ekscentričnija od one prije. Neke su potpuni flop, poput ove zadnje koja izgleda kao gnjezdo od špageta na njegovoj glavi. Mimo toga i on se, kao i niz njegovih kolega, ukrasio tetovažama.

Nogometna, ali i pop kulturna institucija David Beckham (45) je, i kada je otišao u nogometnu mirovinu, ostao jednako u žiži javnosti. On se tijekom godina skupa sa suprugom, nekadašnjom članicom benda Spice Girls i sada modnom dizajnericom Victorijom Beckham, transformirao i ponovno izmislio valjda jednako puta koliko i kraljica popa Madonna. Od relativno neuglednog Engleza danas je osoba koja je u stanju preoteti pažnju medija, muškaraca i žena i na vjenčanju britanskog princa.

Vlasnica najbolje guze 'skinula' je Messija, sad nosi Beckhama
Vlasnica najbolje guze 'skinula' je Messija, sad nosi Beckhama

Komentatori su njegov izgled secirali stotinama puta, i dok jedan tabor tvrdi da Beckham nije stranac filerima, botoxu i čitavom nizu plastičnih operacija, nogometaš to s gnjušanjem odbacuje i tvrdi kako su za njegov izgled i imidž zaslužni vježbanje, savjeti supruge, dobro krojena odjela i genetika. Ta se genetika, kažu neki, nije baš dobro vidjela na početku njegove karijere.

Španjolski nogometaš Sergio Ramos (34) također tvrdi kako je za njegov muževniji i pomodniji izgled zaslužno "odrastanje i dobra frizura" no internet je prepun optužbi da se Ramos dao pod nož te zategnuo obrve, oblikovao nos i sredio zube. Ramos je također tijekom godina skupio čitav niz tetovaža, među kojima i djevicu Mariju na lijevoj nadlaktici.

Dok neki kažu kako nogometaši iz videa nikada "nisu bili ružni, već samo jako mladi" jasno je da im je imidž i izgled važan te da su spremni poboljšati se i održavati se na svakakve načine.
 



 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'