Obavijesti

Show

Komentari 22

Daniel: Pretvarao sam se da radim i manipulirao sam

Nakon što je pobijedio Marušića u dvoboju snage, Elio je ponovo odabrao tu istu kategoriju u kojoj je pobijedio Daniela i tako ga izbacio iz 'Farme'

VIDEO

Nisam pronašao srodnu dušu s kojojm bi mogao razgovarati po cijele dane pa za ostanak na 'Farmi' nisam bio motiviran. Ovaj odlazak bio je dio mog plana jer me vani čekaju neke obaveze. Ekipa je bila odlična i oni nisu krivi za moju demotivaciju. Pokazao sam se kao pravi ne farmer te sam se pretvarao da radim. Moj plan je bio da se naspavam i to sam i napravio. Na 'Farmi' sam manipulirao - kazao je Daniel Popović koji je izgubio u dvoboju snage od Elija Piska i tako napustio 'Farmu'.
- Očekivala sam takav dvoboj. Danijelu se više nije tamo ostajalo zbog klanova i tračanja. Situacija na 'Farmi' je katastrofa - kazala je Aleksandra Popović. Elio je već u dvoboju snage pobijedio Antonija Marušića kojem se sada pruža druga prilika da ostane na 'Farmi'. Naime, kao što su farmeri već i predvidjeli, na 'Farmu' stižu izazivači. Oni su sa sobom ponijeli zastavu koju će podići ukoliko uđu u 'Farmu'. Njihov ulazak očekuje se za nekoliko dana.
- Farmeri nisu dovoljno opušteni pa ću ih ja tamo oraspoložiti i zabaviti. Spremana sam na sve. Idem do kraja i to bez cenzure, kazala je Ava Karabatić koju je u došao podržati otac.
- Moja Ava je uvijek bila odlična u školi i na fakultetu, ali raditi ne zna ništa pa će joj 'Farma' dobro doći da nešto nauči - kazao je njezin otac koji joj je kupio neke krpice i za 'Farmu'. S njom je u studio došao Ivan Hrvatska koji je drugi izazivač.
- Tražim party, krave i friško mlijeko na 'Farmi', ali prije njega treba obaviti posao - kazao je Ivan.  Ostali izazivači su Maja Morales i Antonijo Marušić kojima se pružila druga prilika za ostanak na 'Farmi'. Maja će pokušati ostati duže nego prošli put, a ako joj usfali seks, Ante joj predlaže da bude mudra. Maja ističe kako nije nikada ništa radila pa neće ni ovoga puta na 'Farmi'.


JOSIP DOBIO IMUNITET
Ne znam koji su kriteriji i kako ljudi glasuju, ali hvala svima, kazao je Josip koji je po treći put dobio imunitet te nadodao da mu je drago što mu taj imunitet još nije trebao.

JELENA URUKALO I PETRA MAROJA U STUDIJU
U studiju 'Farme' gostovale su Petra Maroja i Jelena Urukalo koje su komentirale farmere. Curama se približio Ante Gotovac koji je Petri u znak pomirdbe otpjevo 'Oprosti mi pape'.

JELENA URUKALO OSVOJILA JE ZA ELIJA OBITELJSKO BLAGO
U odjelu sumo hrvača Jelena je uspjela pobijediti Petru izguravši je iz ringa. Obiteljsko blago osvojila je za Elija.

NIKOL JE FARMERICA TJEDNA
Farmeri su za farmericu tjedna odabrali Nikol. Jedan od razloga je što je svoju cigaretu podijelila sa drugima. Elio ju je potom nagradio masažom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta