Obavijesti

Show

Komentari 10

Daniela Trbović će za sina dobiti alimentaciju od Boga

Daniela Trbović će za sina dobiti alimentaciju od Boga
8

Mirela Rupić za kćer Lanu Lourdes, koju ima s Goranom Višnjićem, prima 9000 kuna na mjesec, a Daniel Popović djeci duguje oko 210.000 kuna

VIDEO

Daniela Popovića tužila je država i sada od njega traži da kćeri Isabelli (18) i sinu Stjepanu (22) plati zaostatke alimentacije od oko 219.000 kuna, rekla nam je Sanja Bjedov Popović, bivša supruga nekad popularnog pjevača.
- Nakon sudske odluke, djecu je viđao jedanput u tri mjeseca. To je zanemarivanje djece - žali se modna agentica Sanja.
Udruga samohranih roditelja tvrdi da je u 2008. godini u Hrvatskoj bilo 230.000 samohranih roditelja, od toga 130.000 rastavljenih. Njih 57.000 redovito je plaćalo alimentaciju. Kakva će situacija biti u 2009., pokazat će vrijeme.
- Moj bivši muž Šime ne plaća alimentaciju za Lovru. Rekao je da ima puno djece. Ja ga velikodušno puštam na miru. Meni će Bog dati alimentaciju za sina - kaže voditeljica Daniela Trbović.
Glumac i voditelj Boris Mirković nakon razvoda od supruge plaća alimentaciju za kćerke Petru (15) i Nikicu (11).
- Meni su djeca sve na svijetu. Početak i kraj. S bivšom suprugom nisam u super odnosima, ali sve smo podredili našoj djeci - kazao nam je. Jedan od rijetkih samohranih očeva je pjevač Mladen Burnać koji živi s 15-godišnjim sinom.
- Božica i ja smo se razveli prije 12 godina i Antonio živi sa mnom. Tako smo se dogovorili jer imam više vremena. Ionako pjevam uglavnom vikendom. Kod nas nema alimentacije. Zajedno sudjelujemo u troškovima - priča Burnać.
Ante Gotovac, Siminin suprug, prije pet godina razveo se od Ines Ušić. Imaju kćeri od 10 i 12 godina. Na sudu za maloljetnike se vodi spor zbog njegova neplaćanja alimentacije od 3000 kuna. Zbog navodne teške financijske situacije tražio je da mu se iznos smanji.
- Odustao sam od toga. Novac sam uplaćivao Inesinoj mami, a sud mi to ne prizanje. Tužila me da im dugujem 30.000 kuna - kaže Ante.
Antonela Butigan, prva supruga Tonyja Cetinskog, kaže da je njegova alimentacija premala, a on njoj prigovara da on premalo viđa sina Christiana (11). Ranko Zidarić, bivši suprug redateljice Saše Broz, pristao je za kćer Saru (14) na mjesec plaćati 1500 kuna. Filip Šovagović za kćer Saru iz braka s liječnicom Ružom plaća mali iznos. Gordan Giriček bivšoj supruzi Nataši Gulan nakon brojnih prepucavanja svaki mjesec isplaćuje 7000 kuna za kćer Laru (4). Hrvoje Vojković navodno je podnio žalbu na iznos alimentacije koji mu je odredio sud za uzdržavanje Lucije (7), koja živi s njegovom bivšom suprugom Dianom. On smatra da je 8500 kuna previše, pa uplaćuje 6000 kuna.

'HOLLYWOODSKA' ALIMENTACIJA
Goran Višnjić za izvanbračno dijete Lanu Lourdes Višnjić (1,5) na mjesec plaća 9000 kuna alimentacije. Iako je u početku odbijao ići na DNK analizu, dijete koje je napravio Mireli Rupić priznao je i bez analize. S druge strane, Karmela Vukov Colić i Lana Klingor željele su postati samohrane majke i ne žele primati nikakvu pomoć od očeva svoje djece. Lana nikad javno nije priznala da je oženjeni Ozren Muller Kiarin tata. Elizabeta Gojan također ne želi reći ime oca svojih blizanaca.

IVO AMULIĆ ODBIJA PRIZNATI OČINSTVO
Ornela Bešker Amulić (21), ovogodišnja finalistica “Big Brothera”, dijete je pjevača Ive Amulića, tvrdi njezina majka Julijana, a pjevač to opovrgava. Ona ga je 1987. godine tužila zbog utvrđivanja očinstva. Na sudu je tražila i alimentaciju, ali se on nije pojavio.
- Ako je on toliko siguran da Ornela nije njegova, zašto sada ne napravi DNA pa da to riješimo za sva vremena? - kazala je Julijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge