Obavijesti

Show

Komentari 1

Danijela Trbović: Ne želim dobiti nagradu Mirko Fodor

Danijela Trbović: Ne želim dobiti nagradu Mirko Fodor
4

Osam parova već dva tjedna vježbaju za treću sezonu “Plesa sa zvijezdama”. Danijela kaže da se ozbiljno priprema jer brani boje matične kuće

VIDEO

Ide nam fantastično! Ja sam tipičan štreber, a Nicolas je navjerojatno pedantan. Oboje smo pravi pacijenti, kaže voditeljica Danijela Trbović.
- Od planiranih tri sata na dan, ja za sada izdržim najviše dva i pol. Osjećam laganu bol u mišićima - priča voditeljica.
- Čini mi se da smo najbolji, a kakvi smo vidjet ćemo tek kad počne show pa odmjerimo snage s konkurencijom. Ozbiljno se pripremam jer branim boje matične kuće. Ne bih željela dobiti nagradu 'Mirko Fodor’ - priča Danijela, aludirajući na svog kolegu koji je prošle godine prvi ispao iz showa.
- Muškarcima amaterima je teže nego ženama jer ples često zahtijeva da muškarac vodi, a teško je voditi ako nisi jednako dobar kao partnerica   - priča Goran Grgić. Glumac s partnericom Sarom Stojanović vježba od 8 do 11 navečer jer cijeli dan snima sapunicu “Sve će biti dobro”. Iluzionist Luka Vidović kaže kako se osjeća kao Forest Gump. Hvali partnericu Marijanu Žutić, koja je dva puta je bila u finalu.
- Ove godine partner joj to neće omogućiti - kaže Luka, koji bolne mišiće liječi andolima. Mario Valentić nada se ulasku u finale. Za partnericu Anu Herceg kaže da, osim što odlično pleše, ima najplavije oči koje je vidio.



ŽARKO RADIĆ I DAVOR GOBAC IGRALI NA ŠARM
Iako je od žirija dobivao najslabije ocjene, glumac Žarko Radić ispao je iz showa tek nakon apela obožavateljicama da ne glasaju za njega jer ne može plesati zbog bolesnog koljena. Davor Gobac osvajao je specifičnim humorom.


ZVIJEZDE DOBIVAJU 1000 EURA NA TJEDAN
Smatrajući to poslovnom tajnom, HTV nikad nije htio otkriti koliko zvijezde zarađuju u showu. Unatoč tome doznalo se kako im je honorar 1000 eura po emisiji, a njihovi partneri, profesionalni plesači, dobivaju upola manje.

DOMINIRALI GLUMCI, A ZATIM PJEVAČI
Pobjednici prve sezone Zrinki Cvitešić suparnik u finalu bio je kolega glumac Rene Bitorajac. U drugoj sezoni dominirali su pjevači. Lana Jurčević u finalu je izgubila od Luke Nižetića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin