Obavijesti

Show

Komentari 45

Danijelina raskošna proslava za 50. rođendan: 'Ma ti ne stariš'

Danijelina raskošna proslava za 50. rođendan: 'Ma ti ne stariš'
6

Čestitke su pristizale sa svih strana, a fanovi su pjevačici uglavnom zaželjeli puno zdravlja, ljubavi i sreće, što je i sama Danijela često isticala kao ključne stavke u životu

Pjevačica Danijela Martinović u četvrtak je napunila 50 godina, a tim povodom objavila je i nekoliko fotografija na društvenim mrežama. Pozirala je pored torte, a osmijeh nije mogla skinuti s usana.

Pokretanje videa ...

Fotkala se i s balonima, a mnoge je očarala lepršavom plavom haljinom sa zlatnim detaljima u kojoj se prešetavala po slovenskoj Vipavi, gdje je slavila rođendan.

- Neopisiva lakoća postojanja u svim bojama - napisala je pjevačica. 

Čestitke su pristizale sa svih strana, a uglavnom su joj zaželjeli puno zdravlja, ljubavi i sreće, što je i sama Danijela često isticala kao ključne stavke u životu. Istaknuli su i kako uopće ne stari. 

Otkako se u svibnju saznalo da su Danijela i Petar Grašo prekinuli 24-godišnju vezu, Martinović se nije oglasila po tom pitanju na način da izađe u javnost s nekim detaljima, samo je potvrđeno da žive na odvojenim adresama.

'Vječna djevojčica' naše estrade slavi 50. rođendan: Pogledajte kako je izgledala kao curica
'Vječna djevojčica' naše estrade slavi 50. rođendan: Pogledajte kako je izgledala kao curica

To ne treba ni čuditi, šutljivi su oboje bili i tijekom gotovo dva i pol desetljeća kad bi ih se upitalo o detaljima iz privatnog života. Nisu imali nikakav skandal u vezi, u bračnu luku nisu uplovili, a intima im je bila i ostala prioritet. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: