Obavijesti

Show

Komentari 27

'Danima sam neutješno plakala kad sam shvatila da starim...'

'Danima sam neutješno plakala kad sam shvatila da starim...'
3

Starjeti zaista nije lako. Jedan dan, dok sam još bila u 40-ima, zaključala sam se u kupaonicu s bocom vina. Rekla sam da neću izaći, ispričala je Stone za Shape

VIDEO

Grudnjak je odjevni artikl koji najrjeđe nosi i jedna je od najljepših holivudskih žena starijih od 50 godina. U intervjuu za časopis Shape Sharon Stone (55) otkrila je kako je neutješno plakala kad je shvatila da stari. 

- Starjeti nije lako. Jedan dan, dok sam još bila u 40-ima, zaključala sam se u kupaonicu s bocom vina. Rekla sam da neću izaći tako dugo dok ne budem mogla mirno živjeti s time koliko imam godina - ispričala je Sharon.

Glumica kaže da se dugo gledala u zrcalo, promatrala ima li bore, je li joj se koža objesila i onda sama sebi rekla da starenje mora prihvatiti i iz njega izvući najbolje.

- Rekla sam sama sebi da želim ostarjeti poput plesačice - želim biti u formi, truditi se da izgledam dobro, a budući da se volim istezati i plesati, to mi nije bio problem - rekla je glumica. Zdravo se hrani i prestala je piti alkohol i sad, kaže, uživa u starenju. 

Za naslovnicu Shapea pozirala je u dvodijelnom kupaćem kostimu preko kojeg je navukla mrežastu vesticu. Čučnula je, provokativno raširila noge i pokazala da je i dalje prava 'seks-bomba'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin