Obavijesti

Show

Komentari 7

Daria Lorenci Flatz: 'Bila sam u ogromnom strahu hoće li mi se tumor vratiti. Prepala sam se'

Daria Lorenci Flatz: 'Bila sam u ogromnom strahu hoće li mi se tumor vratiti. Prepala sam se'
3

Ispričala je i kako je ironija da je prije bolesti bila jako posvećena zdravom životu i nije pušila petnaest godina

VIDEO

Glumica i finalistica ovogodišnjeg showa 'Plesa sa zvijezdama', Daria Lorenci Flatz (47) imala je ispunjenu poslovnu godinu. Nedavno se nagradila godišnjim odmorom na kojem uživa sa suprugom Emilom i njihovim sinovima, blizancima Makom i Franom i sa kćeri Tinom. Osvrnula se sada za Gloriju na poslovnu godinu, zdravlje te se prisjetila kako je zahvaljujući rođenju trećeg sina saznala da ima maligni tumor. 

Daria Lorenci Flatz o karijeri i mršavljenju: 'Kao mlađa sam bila protiv estetskih zahvata...'
Daria Lorenci Flatz o karijeri i mršavljenju: 'Kao mlađa sam bila  protiv estetskih zahvata...'

- Užasno sam se prepala kad mi je dijagnosticiran maligni tumor jajnika. Srećom da je otkriven na početku, zahvaljujući rođenju trećeg djeteta. Prvih godinu dana ili dvije bila sam u ogromnom strahu hoće li se vratiti, otkriti, je li se proširio...Kad sam se riješila straha da ću umrijeti, život kao da mi je došao u još većem intenzitetu. Uvijek sam znala da je kratak i nepredvidiv - s obzirom i na rat koji nam se dogodilo - no tada sam postala još svjesnija da ga do kraja treba živjeti punim plućima - rekla je glumica za Gloriju.

storyeditor/2023-07-25/PXL_240723_101771353.jpg

Ispričala je i kako je ironija da je prije bolesti bila jako posvećena zdravom životu i nije pušila petnaest godina, bila je i makrobiotičarka. Sada više ne pazi toliko na prehranu, a otkrila je i da je ranije imala anoreksiju.

- Anoreksija je kompleksna tema. Ona je, prije svega, poremećaj. Zakačila me u pubertetskim godinama, a kad sam izašla iz toga dugi niz godina nisam pazila što i kako jedem. U trudnoćama sam se udebljala po 20-30 kilograma koji su se kasnije istopili. Nisam bila opterećena, ali ostala je konstanta treniranja. Kad sam rodila blizance, već nakon mjesec dana sam se vratila nekim treninzima. Makar pola sata. Meni fizička aktivnost znači mentalno zdravlje, cijeli moj hormonski i duševni sustav vezan je uz nju. Radeći s tijelom ja se 'oprisebljujem'. Ples mi daje slobodu - dodala je Lorenci Flatz.

Domjenak uoči dodjele Nagrade hrvatskog glumišta u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu

Prisjetimo se, Dariji su botoks, hijaluron i tretmani pomlađivanja sve češći razlog odlaska kod dermatologa, a nedavno se odlučila i na uklanjanje podočnjaka i podizanje kapaka. 

- Uvijek sam imala taj neki umoran izgled u predjelu očiju, malo spuštene gornje kapke i uvijek su mi se podočnjaci jako vidjeli, tako da ako se ja ne smijem... Ali srećom ja se jako često smijem, onda su ljudi govorili 'Pa što, mi nismo ništa primijetili'. Ali kad bih bila neutralna ili ozbiljna, uvijek bih izgledala kao da sam tužna, bolesna ili umorna...I baš taj predio očiju je odavao taj dojam - rekla je ranije za InMagazin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl