Obavijesti

Show

Komentari 25

Dario je pisao drugoj i naljutio je Ivonu: 'Pao si mi u očima...'

Dario je pisao drugoj i naljutio je Ivonu: 'Pao si mi u očima...'
11

Možda ti nisi prava žena za mene, rekao je Hrvoje Sandri te dodao da s njim neće ići na more. Sandra je istaknula farmeru da onda on neće biti njezin dečko

VIDEO

Nakon što su odabrali svoje potencijalne srodne duše, farmeri 'Ljubav je na selu' svoje su djevojke odveli na romantična putovanja. Denis (47) s Monikom (40) otputovao je u 'zlatnu kolijevku hrvatske kulture' – na otok Krk, u Malinsku, u vilu Margaret, u sobu s pogledom na more.

- Monika me totalno zaokupila i mislim da će, nakon ovog romantičnog putovanja, ona biti moja zauvijek - istaknuo je Denis. Vatroslav (39) pozvao je Valentinu (25) u svoj rodni grad Zagreb.

- Jako si mi falio - rekla je Valentina farmeru. U Dalmatinskoj zagori Dario (23) i Ivona (23) prošetali su u narodnim nošnjama po selu, a ona je komentirala da se osjeća kao da hoda u otiraču za noge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bože, što sam nakićena! Ja ne kužim kako su te žene tako obučene išle u polje i jadan taj muškarac koji je morao skinuti tu ženu - smijala se Ivona. Nešto kasnije učili su svirati i gusle, a Darijeva odbranica se tada prvi put susrela s tim instrumentom za koji nije ni znala da postoji.

Josip (34) dočekao je Nikolinu (26) u Zagrebu, a ona ga je odvela u Zoološki vrt. Budući da mu je taj dan bio rođendan, njegovoj sreći nije bilo kraja jer ga je proveo upravo s voljenom osobom.

Zorka (59) i Miljenko (70) posjetili su Istru gdje su se upoznali s tartufarkama Anitom Zigante i Danijelom Puh, a zajedno su tražili crni tartuf. Iako su uz sebe imali psa tartufara, Zorka je bioenergijom odlučila potražiti gljive i uspjela jednog pronaći. Nešto kasnije, Miljenko ih je odveo na kušanje tartufa.

Dok se jedni tako gube po šumama, drugi uživaju u čarima wellnessa. Monika je odlučila napraviti pedikuru i manikuru u hotelu pa je sa sobom povela i Denisa koji je otkrio djelatnicama da se u Moniku zaljubio na prvi pogled. Hrvoje (39) ni na romantičnom putovanju u Lonjskom polju nije odustao od želje da on i Sandra (30) ulove sami nešto za večeru.

- Ne volim pecanje i čim sam vidjela štapove, iživcirala sam se - požalila se Sandra koja je dodala da neće jesti ribu. No ipak je na kraju sjela s njim u barku i pomogla mu oko ulova, a farmer je na kraju ulovio šarana.

U Dalmatinskoj zagori Dario je Ivonu izveo u konobu na teletinu pod pekom, no njoj nije baš bilo do hrane jer je sa svojim farmerom morala riješiti probleme koji su nastali kada je otišla kući. Naime, na Facebooku se Dario dopisivao s jednom djevojkom i poklanjao joj pažnju što se Ivoni nije svidjelo. Iako joj je on pokušao objasniti da je sve bila zezancija, Ivonu u to nije uspio uvjeriti.

- Pao si mi u očima nakon ovoga - rekla je Ivona te dodala da ju je razočarao te da od sada puše na hladno.

 

- Čista zezancija, nisam ništa ozbiljno mislio - pravdao se Dario te dodao da se nije 'probećario'. Ivona je istaknula da joj se farmer više sviđao kada je bio miran i povučen te dodala da joj je žao što se ona tako nije dopisivala s nekim pa da on čita njezinu 'zezanciju'.

- Nakon ove večere, više ne znam kako stojimo s cijelom situacijom - rekao je Dario. U metropoli je atmosfera bila vedrija, a Nikolina je Josipa odvela u grčki restoran, no zeznula se pa mu je rekla da ga vodi u turski, dok je Josip shvatio da idu u kineski. Kada su sjeli u restoran, Josip je otkrio da se Nikolina drugačije ponaša kada je kod kuće, a drugačije kada dođe kod njega u Benkovac.

- Jesi li spreman ostaviti sve i doći kod mene u Pulu - pitala ga je, a Josip je odgovorio kako da naravno da je. Prekinuo ih je konobar koji je Nikolini počeo pjevati 'Sretan rođendan', no ona mu je objasnila da ona nema još 34 godine, već je slavljenik Josip.

Sandra nije bila zadovoljna romantičnim vikendom jer je očekivala da će je Hrvoje odvesti na more, a farmer je usput shvatio da Sandra uopće ne voli prirodu kao što je predstavljala.

VIDI OVO: Zašto je dobro piškiti pod tušem!

- Možda ti nisi prava žena za mene - rekao joj je Hrvoje te dodao da s njim neće ići na more. Sandra je istaknula farmeru da onda on neće biti njezin dečko. 

- Podilazila mi je na farmi, sada to tek vidim - zaključio je Hrvoje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'