Obavijesti

Show

Komentari 4

Dario Oreški na TikToku imitirao majčine upute i pritom nasmijao mnoge: 'Da ste ko bubice bili'

Dario Oreški na TikToku imitirao majčine upute i pritom nasmijao mnoge: 'Da ste ko bubice bili'

U kratkom videu Dario humoristično imitira svoju majku. Upute za posjet nekoga će sigurno podsjetiti na djetinjstvo, ali i na duple standarde u situacijama kad bi netko došao k vama doma

Bednjanski YouTuber Dario Oreški (20), napoznatiji prema sudjelovanju u emisiji 'Večeri za 5 na selu' u kojoj je toliko isprovocirao domaćicu da ju je na kraju i rasplakao, na TikToku često objavljuje humoristične video objave u kojima ponekad kritizira svijet oko sebe, a u ovom slučaju se prisjeća svojeg djetinjstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Tomislav Špiček

Pokretanje videa ...

U objavljenom videu Dario imitra svoju majku, koja bi slobodno mogla biti bilo čija majka, s uputama kako se ponašati u gostima.

- Da niste ni slučajno one slatkiše jeli ko da ih u životu niste probali - samo je jedna od rečenica koju je velika većina ljudi isto tako čula od roditelja kad su išli nekom u posjet. 

- A kad bi oni došli nama k doma, brate mili, onda bi ta djeca sve požderala na stolu. Sve što je bilo na stolu bi pojeli. I još bi moja majka rekla 'Kaj nema više? Dario... daj izvadi još, ima dole... - humoristično je prikazao svoje dječje čuđenje različitim uputama.