Obavijesti

Show

Komentari 4

Dave je pobjegao u Italiju, a Andy je isprobao bazen

Dave je pobjegao u Italiju, a Andy je isprobao bazen
6

Zaljubljeni muškarci iskoristili su koncerte na Dan zaljubljenih pa su djevojke zaprosili na Depeche Modeu, Hariju Mata Hariju i na Zdravku Čoliću

VIDEO

Planirao sam je zaprositi još prošle godine, ali otkazali su koncert u Areni, kazao je Vedran Šolaja (33). Menadžer iz Travnika sad je u Areni kleknuo pred dugogodišnju djevojku Jasminu Mameledžiju (30) dok je svirala pjesma “Freestate”. Frontman Depeche Modea Dave Gahan (47) vatreno je plesao na pozornici i cijelo vrijeme pozdravljao publiku. Gledala ga je i Nikolina Pišek (35), koja je došla bez dečka.
- Bilo nam je fenomenalno, Fashion Guru i ja odlično smo se zabavili. Izgubili smo Marija Petrekovića, s kojim smo došli jer se gurao u 'fan pit’ - kazala je voditeljica. Depeche Mode sluša godinama. Na koncertu je bila i Severina (37), koja je došla sa zaručnikom Slavkom Šainovićem (42). Depeche Mode u Zagreb je doletio u petak, a Dave Gahan iste je večeri privatnim avionom otišao u Italiju. Rekao je da ide u šoping i vratio se u subotu. Ostali članovi benda u subotu su bili u Gradskoj kavani, a Andy Fletcher otišao je i na bazen u sportski park Mladost. Prije koncerta Gahan je slušao “Undercover of the Night” Rolling Stonesa, a nakon koncerta svi depecheovci pili su u baru hotela Esplanade.

1. PROSIDBA: NIJE SPAVALA JER JE ZNALA DA ĆE JOJ KONCERT PROMIJENITI ŽIVOT
Jasmina Mameledžija i Vedran Šolaja iz Travnika izmjenjivali su nježnosti na koncertu Depeche Modea. Jasmina, koja je prvi put uživo slušala taj bend, tri dana prije koncerta nije mogla spavati. Vedran nam je otkrio kako je nesvijesno prije svirke rekla kako će joj ovaj dan promijeniti život ni ne sluteći da će je Vedran zaprositi.

2. PROSIDBA: ZAPROSIO DJEVOJKU NA HARIJEVU KONCERTU
Željko Šimić (28) iz Slavonskog Broda u nedjelju je pred više od pet tisuća obožavatelja sarajevskog pjevača Harija Varešanovića u osječkoj dvorani Gradski vrt zaprosio djevojku Maju Matošević (29). Hari Mata Hari, koji je zbog toga nakratko prekinuo koncert, vjenčao se dan prije. U gradskoj vijećnici u Osijeku vjenčao se s Jasminkom Ištuk, s kojom je u vezi 15 godina.

3. PROSIDBA: ANA GRUICA SKAMENULA SE OD STRAHA I REKLA 'DA'
Osjećala sam kako nas gleda 12.000 ljudi. Nije da se nisam naviknula biti izložena pogledima, ali ovo je bilo previše, smije se Ana Gruica (27). Glumicu i manekenku dečko Dijan Jahjefendić (30) na “valentinovskom” koncertu Zdravka Čolića u splitskoj Areni zaprosio porukom na videozidu. Vidjevši riječi: “Ana, volim te! Hoćeš li se udati za mene?”, manekenka je, otkriva, bila potpuno izgubljena. Svadba je biti za šest mjeseci. U vezi su godinu dana.

KRISTINA UPOZNALA DEPECHE MODEA
Kristina Bradač-Smoje u petak se s klavijaturistom Andyjem Fletcherom družila u zagrebačkom Jackieju Brownu. Manekenki i suprugu Andy je dao karte za backstage, gdje je upoznala i Davea Gahana. Fotografiranje je bilo zabranjeno, no ona i suprug, nogometaš Dario, s bendom su popili piće i dobili autograme.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin