Obavijesti

Show

Komentari 3

Davor je nadjačao Janka u lomljenju ploča na pozornici

Davor je nadjačao Janka u lomljenju ploča na pozornici
1

Natjecateljica Iva Augustinović koja dolazi iz Žepča, a studira u Grazu kaže kako je prijava na Supertalent za nju bila jednostavna odluka

VIDEO

U prvoj epizodi šeste sezone 'Supertalenta' koja gledatelje očekuje već ove nedjelje, vidjet ćemo trinaest raznovrsnih točaka, a koje od njih će dobiti prolaz u daljnje natjecanje ostaje nam tek za vidjeti.

Emil i Mateja su pobijedili, ali od plesa ipak ne mogu živjeti
Emil i Mateja su pobijedili, ali od plesa ipak ne mogu živjeti

Ove nedjelje upoznat ćemo jedan zanimljiv par koji će se predstaviti plesom bachatom. Oni su Blanka i Emilien, ljubavni par koji uživa u plesu. Emilien je po struci slastičar, a u Hrvatsku se iz rodne Francuske doselio nakon što se zaljubio u svoju djevojku i plesnu partnericu Blanku. 

- Ja sam šef u kući, a Blanka u plesu - otkrio je Emilien. Zavodljivoj bachiati neće odoljeti ni Davor Bilman koji će na nagovor Maje Šuput ustati i zaplesati s natjecateljicom.

Od plesača vidjet ćemo još i plesnu skupinu RIS iz Rijeke, samoukog plesača Đulijana Jašarevića, a orijentalni štih na pozornicu Supertalenta donijet će Lea Milanović.

Osim plesanja, Davoru će se svidjeti i razbijanje ploča. Naime, natjecatelj Belmin Osmanbegović predstavit će se sa svojim umijećem teakwondoa kojeg trenira od svoje 6. godine. Njegov nastup uključivat će lomljenje ploča od siporeksa, a posebno vješt u tome pokazat će se i Davor koji će, nakon Jankova neuspjela pokušaja, uspjeti prelomiti jednu ploču! Za razliku od Janka i Davora koji će za razbijanje koristiti ruke i noge, natjecatelj Belmin sve to napravit će glavom, a da na glavi nema nikakve posjekotine i oteknuća, provjerit će Maja. 

Ime dobio po liku iz 'Marisol': Jose Andreas želi biti pjevač
Ime dobio po liku iz 'Marisol': Jose Andreas želi biti pjevač

Vesela ekipa akrobata iz Slovenija, Dunkin devils, zasigurno će priuštiti pravi show, a svojim mađioničarskim trikovima žiri će pokušati zadiviti trinaestogodišnji Daniel Đogaš. Natjecateljica Iva Augustinović koja dolazi iz Žepča, a studira u Grazu kaže kako je prijava na Supertalent za nju bila jednostavna odluka. 

- Naučila sam da moram raditi ono što najviše volim i ono najvažnije - vjerovati sebi - dodala je Iva, a hoće li uspjeti zadiviti stroge kriterije žirija, tek ćemo doznati. 

Svoje vokalne sposobnosti pokazat će i Dominik Kranjčec koji će nastupiti sa zagorskom pjesmom, Mladen Fajferić koji će izvesti pjesmu svog idola Zdravka Čolića te Joseandres Đerekarac koji kaže da mu je jedini cilj u životu bit pjevač. Zanimljiv će biti i nastup Maria Guberine, šibenskog pijanista koji će odsvirati miks skladbi ukrajinskih autora.

VIDI OVO! Kako su slavni izgledali u srednjoj školi?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin