Show

Komentari 32

J.Lo nakon prekida zove bivšeg muža da ju tješi: Djeca mi plaču

J.Lo nakon prekida zove bivšeg muža da ju tješi: Djeca mi plaču

Jennifer i Marc bili su prvo dobri prijatelji, a zatim su se nakon njezinog kraha s glumcem Benom Affleckom vjenčali u lipnju 2004. godine. Mnogi su bili u šoku, ali oni su bili 'zaljubljeni do ušiju'

Iako je Jennifer Lopez (51), kako pišu svjetski mediji, prekinula sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (45) zbog njegove nevjere, tu je bivši suprug Marc Anthony (52) kao rame za plakanje. Barem ono virtualno... Latino diva ohrabrila se za videopoziv s pjevačem s kojim je bila u braku od 2004. do 2014. godine. Nisu skrivali da su proteklih godina bili u odličnim odnosima zbog svojih blizanaca Emme i Maximiliana (13). Marc je inače i podupirao vezu Jennifer i legende bejzbola, a službeno se dvojac o prekidu još nije oglasio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kada su oni tužni, mamu i tata su tu za njih. Volim vas, tako sam ponosna na vas - komentirala je Jennifer svoju dejcu. Nazvala ih je 'kokosovim oraščićima'. 

Jennifer i Marc bili su prvo dobri prijatelji, a zatim su se nakon njezinog kraha s glumcem Benom Affleckom (48) vjenčali u lipnju 2004. godine.

Svadba je bila samo nekoliko dana nakon što se Anthony razveo od bivše žene Dayanare Torres. Mnogi su bili u šoku, ali Jennifer i Marc bili su 'zaljubljeni do ušiju'. Vjenčanje je bilo u njihovoj vili na Beverly Hillsu, a bilo je tek 40 gostiju.

Četiri godine poslije dočekali su i prinove. Na svijet su došli blizanci Maximillian i Emma. Sve je izgledao kao velika ljubavna idila, ali onda se velika ljubav ugasila.

Potvrda da se razvode stigla je 2011., nakon sedam godina braka, ujedno njezina najduljeg dotad. Par je i poslije razvoda ostao u dobrim odnosima, a danas zajedno odgajaju djecu. 

- Istinski me slomila rastava. Obitelj mi je sve, a raspadala se. Ležala sam u krevetu nemoćna, ali kratko. Nisam izgubila vjeru u ljubav - izjavila je tada Lopez.

Najčitaniji članci