Obavijesti

Show

Komentari 3

Dean snimio Potjeru sa svojim sljedbenicima: 'Velika je čast...'

Dean snimio Potjeru sa svojim sljedbenicima: 'Velika je čast...'
6

Kotiga inače slovi za najboljeg lokalnog, ako ne i regionalnog influencera na društvenim mrežama. Međutim, čini se kako mu je drago prisjetiti se trenutaka iz kviza 'Potjera', gdje slovi za popularnog lovca

VIDEO

Popularni lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga (33) stalno se šali i forama nasmijava Instagram sljedbenike, kojih svakim danom ima sve više. Sada je na društvenoj mreži podijelio fotografiju sa snimanja jedne epizode kviza, koja je njemu bila posebno draga upravo zbog toga što su svi natjecatelji bili njegovi sljedbenici na Instagramu.

- Nedavno sam spletom okolnosti imao zaista veliku i nesvakidašnju čast da kao lokalni, ako ne i regionalni influencer snimim jednu epizodu Potjere s četvero natjecatelja koji su svi redom moji Instagram sljedbenici, i guštao sam kao malo kad!! A guštali su i svi ostali, što se posebno vidi na legendarnom Ivanu! Hvala Petru, Ivanu, Marinu i Eli na dobrom društvu - napisao je Kotiga u opis fotografije.

Tarik: Kotiga je trebao dobiti nagradu kao najbolji influencer
Tarik: Kotiga je trebao dobiti nagradu kao najbolji influencer

Jedan od natjecatelja u komentaru mu je zahvalio na odličnoj atmosferi u studiju i poručio kako se nada da će se opet vidjeti.

Kotiga inače slovi za najboljeg lokalnog, ako ne i regionalnog influencera na društvenim mrežama. Šali se i objavljuje smiješne videe, a javlja se i svojim kolegicama i kolegama influencerima. Na Instagramu ga prati 90 tisuća ljudi, između kojih su brojni poznati Hrvati i Hrvatice.

Osim što se proslavio ulogom lovca, a sada je postao i influencer, Kotiga je nedavno priznao kako će sudjelovati u showu 'Zvijezde pjevaju'. Kaže kako ga na to nisu trebali nagovarati.

- Nisu pretjerano - i sam sam lani pratio i show i Krešu, što s kauča, a što uživo iz studija na nekim emisijama, i znam koliko je to sve zabavno, iako i fizički naporno te vremenski zahtjevno - rekao je za Gloriju

Odnedavno ima i svoj 'merch', odnosno napravio je majice i šalice kao što to ima svaki 'pravi' influencer. 

- I ja sam kao lokalni, ako ne i regionalni influencer odlučio napraviti svoj merch, a s obzirom da se niste mogli odlučiti bi li radije majicu ili šalicu, odlučio sam napraviti majicu na kojoj je šalica na kojoj je majica na kojoj je šalica, i šalicu na kojoj je majica na kojoj je šalica na kojoj je majica, tako da nitko ne bude zakinut i da dobijete i šalicu i majicu u svakom slučaju, barem na majici ili šalici, što je ODLIČNA FORA pa sam i to dao napisati i na majici i na šalici!! - pojasnio je ovaj vrsni šaljivdžija. 
.

.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:46

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin