Obavijesti

Show

Komentari 2

Pixies: Obožavamo Zagreb, a probali smo i najbolji sladoled

Pixies: Obožavamo Zagreb, a probali smo i najbolji sladoled
22

Glavni headlineri posljednjeg dana festivala, Pixies, u Zagrebu su bili već nekoliko puta i sviđa im se. Dečki iz benda kažu da im je super svirati s novom basisticom

VIDEO

Srijeda je posljednji dan 9. INmusic festivala koji je najveći do sada. Glavni headlineri ove večeri su Pixies. Prije njih će nastupiti MGMT,  Vlada Divljan i Ljetno Kino te S3ngs. Ovogodišnje izdanje festivala obiluje dodatnim sadržajima, a sam festival zauzima čak dva otoka. 

Glavni headlineri posljednjeg dana festivala, Pixies, u Zagrebu su bili već nekoliko puta i sviđa im se. 

- Jeli smo najbolji sladoled u Zagrebu, a grad obožavamo - rekli su dečki i dodali kako im je super svirati s novom basisticom Paz.

'Sviđa nam se Zagreb iako je vrijeme loše'

Ekipa se na zagrebačkom jezeru Jarun okupila unatoč kiši i blatu, a dečkima iz MGMT-ja loše vrijeme ne smeta. 

- Nadamo se da će biti dosta publike unatoč kiši. Sviđa nam se Zagreb iako je vrijeme usr... - rekli su momci iz MGMT-ja prije svog večerašnjeg nastupa. Dodali su kako će nakon svog nastupa ostati na koncertu Pixiesa. 

Bilo im je lijepo i doći će ponovo

Nastup The Black Keysa privukao je rekordnih 25.000 ljudi drugog dana INmusic festivala na zagrebačkom Jarunu.

- Ovo nam je prvi put da smo svirali u Zagrebu i bilo nam je jako lijepo. Nadam se da ćemo se vidjeti ponovno - rekli su Dan Auerbach i Patrick Carney na kraju svirke. Nastup najpopularnijeg svjetskog blues rock dvojca Hrvati su željno iščekivali. Svoje najveće hitove otpjevali su tek pred kraj nastupa.

Vrhunac jednoipolsatnog koncerta bio je 'Lonely Boy', kojim su rasplesali mnoštvo ispred glavne pozornice. Izveli su ga tek na bisu, kao i 'Little Black Submarines'. Dobar uvod za koncert The Black Keysa bio je nastup Wolfmothera. Hard rock Australci ljubitelji su retro zvuka kao i dvojac iz Ohija, a žestokom svirkom oduševili su mnogobrojnu publiku. Zagrepčane i goste rasplesali su američki Floggin Molly žestokim keltskim punkom te britanski indie bend Bombay Bicycle Club. 
Posjetitelji koji ne vole gužvu velikih pozornica na devetom INmusicu na zagrebačkom Jarunu imaju veliki izbor manjih pozornica i popratnih sadržaja, a osim piva, pili su se i kokteli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin