Obavijesti

Show

Komentari 22

Dečko Lane Banely posudio je Ferrari, a nije ga vratio

Dečko Lane Banely posudio je Ferrari, a nije ga vratio
6

NISAM KRIV: Andyju Bari (28) sudi se jer je u Njemačkoj iznajmio Ferrari od milijun kuna. On tvrdi da su mu ga ukrali i da policija sve to zna

VIDEO

Dečko voditeljice Lane Banely (24) Andy Bara (28) mogao bi dobiti najmanje godinu dana zatvora ako mu se dokaže krivnja da je za sebe zadržao posuđeni Ferrari 612 Scaglietti, vrijedan milijun kuna. Tužila ga je Njemačka tvrtka FDL Leasing koja tvrdi da je automobil posudio 14. veljače 2007. i trebao ga vratiti 14. kolovoza iste godine. Kako ga nije vratio u dogovorenom periodu, leasing-kuća mu je poslala opomenu, na koju se nije odazvao. Tada su angažirali hrvatsku detektivsku agenciju, koja se sastala s bivšim nogometašem. Andy je detektivima rekao da su mu ukrali skupocjeni Ferrari ispred narodnjačkoga kluba. Na sudu je izjavio da krađu isprva nije prijavio policiji jer mu je prijatelj, za kojeg kaže da je povezan s leasing-kućom, obećao kako će sve srediti i da će auto pronaći uz pomoć satelita. No auto nikad nisu pronašli, a u leasing-kući tvrde da o krađi Ferrarija nikad nisu bili obaviješteni.
- Nakon toga smo protiv njega pokrenuli kazneni postupak i odštetni zahtjev - rekao je Denis Dugač iz odvjetničkog ureda Katavić koji zastupa njemačku tvrtku. Odvjetnik dodaje da Andy auto nije smio voziti izvan Europske unije.
Bivši nogometaš ne osjeća se krivim jer, kaže, s leasing-kućom nikad ništa nije potpisao i da je ugovor vidio tek kod svog odvjetnika: “Sud i policija sve znaju. Kako da vratim auto koji je meni ukraden”, brani se bivši nogometaš Andy Bara.

UKRALI SU MI I KLJUČEVE
Andy kaže da su mu osim Ferrarija ukrali torbicu, ključeve auta i iskaznicu švicarske diplomacije. Siguran je kako će se dokazati da je potpuno nevin.



ANDY BARA: POTPIS NA UGOVORU LEASING-KUĆE NIJE MOJ I TO ĆU DOKAZATI
Njemačka tvrtka iz Bad Homburga kao dokaz da je bivši nogometaš Andy Bara iznajmio automobil navodi ugovor iz 2007. godine. Na ugovoru je potpis bivšeg nogometaša za koji tvrdi da je lažiran. Potpis je poslan na dva vještačenja. Prema uvidu u sudske spise, Andy je za najam Ferrarija položio dvije rate od 50.000 kuna. Nakon toga je trebao plaćati po 21.000 kuna na mjesec.

NARCIS NA SUDU ZBOG ŠVERCANJA
Narcisu Mujkiću sudi se zbog optužbe da je 2000. godine nabavio neoriginalne talijanske prometne dozvole za Mercedes i dva motocikla. Narcis se branio da je taj auto i motocikle uvozio njegov pokojni otac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama
Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...