Obavijesti

Show

Komentari 135

Dejana razočarala Goga: Da je Miss Universe, ne bi mi se dalo!

Dejana razočarala Goga: Da je Miss Universe, ne bi mi se dalo!
8

U stvarnom životu, siguran sam da je ne bih primijetio, rekao je Dejan, a Gordanu je začudilo kad je rekao da nema prema njoj nikakve osjećaje jer ona smatra upravo suprotno...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolinina kuma: Da ste mene s Adamom ostavili, bilo bi kemije

Mi se ne pomičemo nigdje i nećemo se maknuti s mrtve točke. Ni sad, ni za pet dana, ni za pet godina, apsolutno nikad, oštra je bila Gordana Marelli (39) prema Dejanu Vukobratoviću (39) s kojim je u prethodnoj epizodi 'Braka na prvu' prekinula svaki odnos. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Njega je njezin stav naživcirao. Pretpostavio je da on očekuje s njom vezu, ali, kako tvrdi Dejan, to nije ni blizu istini. 

- U stvarnom životu, siguran sam da je ne bih primijetio - rekao je Dejan, a Gordanu je začudilo kad je rekao da nema prema njoj nikakve osjećaje.

- Zaista nije moj tip. Nemam stereotipove, ali nije - rekao je Dejan. Ipak, Goga je uvjerena da je to laž jer njegovo ponašanje pokazuje drukčiju situaciju. 

Dejanu nije jasna Gordanina promjena ponašanja. Prvo joj je bio predrag, pa joj je onda bio preloš... Kaže kako je očito da se Goga ne može odlučiti što želi. Ipak, on se nakon razgovora s Gordanom osjećao tužno i razočarano. Naposljetku su za večerom odlučili da oboje napuštaju show jer više nema smisla išta pokušavati ostvariti među njima.

- Prvo ne pričamo, pa onda pričamo normalno, pa čim netko dođe odmah se miče. Ne da mi se. Da si Miss Universe svijeta, ne bi mi se dalo - komentirao je Dejan, koji smatra da se Goga puno promijenila od početka showa. 

Gordani je tijekom showa, čini se, za oko zapeo Adam Kromer (33), kojeg su eksperti spojili s Nikolinom Tutić (31). 

- Što se tiče nekih životnih navika i razmišljanja, mogu reći da je Adam kompatibilniji sa mnom. Mi smo sličniji, Adam isto trenira i tu smo se našli. S njim mogu najnormalnije pričati i ne moram mu ništa objašnjavati i ništa nisam pogrešno shvaćena. Koje olakšanje! - komentirala je Goga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao