Obavijesti

Show

Komentari 6

Demi: 'Bila sam dijete kad sam mami iz usta izvlačila pilule...'

Demi: 'Bila sam dijete kad sam mami iz usta izvlačila pilule...'
11

Glumica je unatoč bogatstvu i slavi imala turbulentan život. U svojoj knjizi 'Inside out' progovorila je o silovanju, spontanom pobačaju u 40-ima, ali i problematičnom djetinjstvu s majkom koja je imala problema s opijatima

VIDEO

Američka glumica Demi Moore (56) otvorila je dušu o svojoj knjizi "Inside Out" koja 26. rujna stiže u prodaju. Opisala je svoje nevjerojatno putovanje od, kako je rekla, američkog 'ništa' do holivudskog 'svega o čemu ste ikada sanjali'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus 💗 Photos by @marianovivanco.

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

Glumica je odrasla u problematičnoj obitelji koja se često selila sve dok nisu došli u Južnu Kaliforniju. U knjizi je govorila o incidentu koji je imala sa svojom majkom - kada se predozirala i rukama joj 'čupala' pilule iz grla. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

- Sljedeće čega se sjećam je da sam prstima, malim prstićima kakva djeca imaju, vadila pilule iz maminih usta koje je pokušala progutati, dok joj je tata držao otvorenima i navodio me što da radim. Nešto se tada pomaknulo u meni i više se nikad nije vratilo na mjesto. Moje djetinjstvo je tada bilo gotovo - rekla je Demi koja je nakon toga saznala i da joj Danny Guynes nije biološki otac. Ipak, s obzirom na dramu koju je proživjela s majkom, tu je informaciju brzo preboljela.

Rough Night Premiere - New York

Kao da sve to nije bilo dovoljno, Demi je s 15 godina silovana. Taj joj je period u životu bio nevjerojatno težak pa ni u knjizi nije puno pisala o toj temi. Godinu kasnije otišla je od obitelji i započela život s glazbenikom Freddyjem Mooreom (69), a 1980. se za njega i udala. Brak je potrajao pet godina, a već 1987. vjenčala se za Brucea Willisa (64), s kojim je dobila tri kćeri: Rumer, Tallulah i Scout.

Twitter

S Willisom se rastala 2000. jer je, kako je istaknula, bio ljubomoran na njenu karijeru, ali se i ljutio zato što je puno radila. Tri godine kasnije upoznala je zvijezdu serije 'Lude sedamdesete', Ashtona Kutchera (41), koji je bio 16 godina mlađi od nje. Vjenčali su se 2005., ali nekoliko mjeseci prije svadbe Demi je zatrudnjela i nedugo nakon imala spontani pobačaj. Bila je trudna šest mjeseci i to ju je slomilo.

Utjehu je pronašla u alkoholu i tabletama, Ashton ju je navodno i prevario pa su se zbog svega toga rastali 2011. godine. Demi je nakon toga imala napadaj zbog pušenja kanabisa, pa se obratila za pomoć u jednoj klinici za rehabilitaciju. Sada tvrdi kako više ne konzumira ni alkohol. Isprva ga je prestala piti u 20-ima, pa je ponovno počela u 40-ima, a sada je u 50. ponovno prestala, a kako kaže, ovaj put, za ozbiljno. 

- Kad pogledam unatrag na svoj život, shvaćam da sam svaki put kad bih pokleknula, zapravo gubila svoju moć. Stvarno mi je bilo bitno da rodim prirodnim putem jer nisam htjela propustiti taj trenutak. A tada sam doživjela bol. Tako da, dok ne pijem, ne propuštam ništa u životu, niti jedan trenutak. Samo malo doživim bol - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao