Obavijesti

Show

Komentari 5

Demi: 'Mislili su da bolujem od raka jer sam bila jako mršava'

Demi: 'Mislili su da bolujem od raka jer sam bila jako mršava'
6

Demi je 2012. uzela bizarnu kombinaciju droga, nakon čega joj je pozlilo. Kada su liječnici stigli pomislili su da je bolesna, s obzirom na njezin 'ispijen' izgled u tom razdoblju

VIDEO

Nakon što je u svojim memoarima otkrila da je u mladosti bila žrtva silovanja, potom da je sa suprugom Ashtonom Kutcherom (41) bila trudna te izgubila dijete spontanim pobačajem, rekla je kako je upravo na njegov nagovor pristala i na seks u troje. Glumica Demi Moore (56) prisjetila se i svog bliskog susreta sa smrću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Naime, 2012. uzela je bizarnu kombinaciju droga, a potom joj je pozlilo. Bilo je to kada je izlazila sa svojom kćerkom Rumer Willis (31), koja je u to doba imala 23 godine, a glumica je tada htjela isprobati sve što su u to vrijeme konzumirali mladi s kojima se družila. Tako je najprije udahnula dušikov oksid, bezbojan plin slatkastog mirisa, koji djeluje opojno. Poslije je zapalila džoint sa sintetičkom marihuanom, nazvanom 'vrag'. Ta je kombinacija dovela Demi do napadaja, nakon čega je, kako kaže, doživjela izvantjelesno iskustvo.

DPA/Pixsell

- Sve mi se zamaglilo i u jednom trenu kao da sam izašla iz vlastitog tijela i gledala samu sebe od gore. Oko mene su se mijenjale boje i pomislila sam kako je ovo možda moja šansa da ostavim svu bol i sramotu od života iza sebe - stoji u memoarima. Netko od ljudi nazvao je hitnu pomoć, a kada su liječnici stigli, zbog njezine izrazite mršavosti i izgleda, bili su uvjereni da glumica boluje od raka te da je na samrti. Demi Moore završila je u bolnici, a nakon što se, zbog svega, udaljila i od kćeri, napuštena od sviju ipak je potražila pomoć i otišla na rehabilitaciju.

To je bio period njezina života kada se tek rastala od Ashtona Kutchera, te se udaljila i od još jednog bivšeg supruga, Brucea Willisa (64), kao i druge dvije kćeri koje je dobila s njim, Scout (28) i Tallulah (25).

Demi o Kutcheru: 'Prevario me i nagovorio na odnose u troje'
Demi o Kutcheru: 'Prevario me i nagovorio na odnose u troje'

Američka glumica podigla je puno prašine svojom knjigom 'Inside Out' u kojoj je otvorila je dušu. Opisala je svoje putovanje od, kako je rekla, američkog 'ništa' do holivudskog 'svega o čemu ste ikada sanjali'. 

 

 

 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ANOM ZIBAR:

Pokretanje videa...

02:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu