Obavijesti

Show

Komentari 58

Demi Moore pozirala potpuno gola za naslovnicu časopisa...

Demi Moore pozirala potpuno gola za naslovnicu časopisa...
6

Ovo nije prvi put da je glumica pozirala golišava. Demi je 1991., u sedmom mjesecu trudnoće, krasila naslovnicu časopisa 'Vanity Fair'

Glumica Demi Moore (56) pozirala je gola na bazenu za listopadsko izdanje časopisa Harper's Bazaar, a na sebi je imala dijamantnu narukvicu te je nosila ružičasti šešir. Moore se ovim angažmanom 'pohvalila' i na Instagramu, a fotografija je u kratkom roku prikupila preko 30.000 lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus 💗 Photos by @marianovivanco.

Objavu dijeli Demi Moore (@demimooreofficial)

'Božica', 'Izgledaš predivno', 'Apsolutna ikona', 'Moja vječna simpatija', pisali su brojni obožavatelji na društvenoj mreži, a fotku su komentirale i njezine kolegice Penélope Cruz (45), Julianne Moore (58), Kate Hudson (40)...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Inače, ovo nije prvi put da je Moore pozirala golišava. Glumica je 1991., u sedmom mjesecu trudnoće, krasila naslovnicu časopisa 'Vanity Fair'.

DPA/Pixsell

Demi ima tri kćeri te se udavala tri puta. S glazbenikom Freddyjem Mooreom (69) bila je braku od 1980. do 1985., zatim je od 1987. do 2000. trajao brak s glumcem Bruceom Willisom (64) koji je otac njezine djece.

PA/Pixsell

Moore se 2005. udala za Ashtona Kutchera (41), također glumca, a par je raskinuo 2013. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...