Obavijesti

Show

Komentari 5

Denis iz Letećeg odreda: 'Zbog supruge sam napisao Zoricu...'

Denis iz Letećeg odreda: 'Zbog supruge sam napisao Zoricu...'
5

Nekadašnji frontmen Letećeg Odreda godinama slovi za zlatnog autora, a dosad je u svojoj karijeri napisao pregršt hitova, a mnoge od njih nazvao je po ženskim imenima

VIDEO

Nova pjesma popularnih bendova 'Vigor' i 'Mejaši' već od prvog dana u radijskom eteru izaziva pažnju, a poslužit će im kao izvrsna uvertira u njihove nove poslovne pothvate. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je njihova 'Suzana' njihov ovogodišnji novi ulazak na nacionalnu top ljestvicu, a već je tri tjedna jedan od najslušanijih hrvatskih singlova. Za uspjeh ove pjesme svakako mogu zahvaliti i njezinu autoru, glazbeniku Denisu Dumančiću (50). Nekadašnji frontmen Letećeg Odreda godinama slovi za zlatnog autora, a dosad je u svojoj karijeri napisao pregršt hitova, a mnoge od njih nazvao je po ženskim imenima. Nakon Ružice, Zorice i Ane, Suzana mu je novi hit.

- Pjesme sa ženskim imenom u naslovu događale su mi se slučajno, ali bilo je i onih inspiriranih stvarnim osobama. Tako sam pjesmu Zorica napisao jer mi je supruga jednom prilikom rekla kako njezino ime ne zvuči baš lirski i da nikad neće biti neke pjesme s njenim imenom. To mi je odjednom postalo izazov i napravio sam s kolegom šaljivi tekst u kojem mi se dugo provlačio prvo taj stih: 'A u zoru Zorica se budi' i dogodila se pjesma - ispričao je.

'Suzana' Mejaša i Vigora sada je novi hit: 'Zaista smo sretni'
'Suzana' Mejaša i Vigora sada je novi hit: 'Zaista smo sretni'

- Za napisati pjesmu 'Zavela me Ana' izazvao me kolega Nikola iz Mejaša koji je jednom prilikom rekao da bi oni voljeli imat neku 'stvar' u kojoj se spominje nešto kao 'Ana k'o marihuana'.To mi je bilo dovoljno za napisat cijelu stvar u jednom danu jer se u vrijeme naveliko raspravljalo o legaliziranju marihuane. To je možda i najopičenija stvar koju sam ikad napisao - rekao je Denis.

-Za pjesmu 'Suzana' prvo sam imao samo ime jer mi je jako zvučno i melodično. Tek poslije sam krenuo u pisanje kad mi je u pomoć priskočila kolegica Valerija Đurđević i i dogodila se fatalna 'Suzana' koju su 'Mejaši otpjevali sa svojim prijateljima iz grupe 'Vigor' i pjesma se vrlo brzo istaknula. Mislim da će biti pravi hit. 'Sanjao sam moju Ružicu' je gastarbajterska pjesma. To je priča o ljubavi na daljinu. Slučajno ili namjerno, sve te pjesme s imenima bile su za mene fatalne - zaključio je.

Naime, čim su Mejaši na društvenim mrežama otkrili ime nove pjesme, uslijedila su brojna pitanja obožavateljica kad će opjevati njihovo ime. Jer, za očekivati je da nakon 'Zorice' i 'Ane' nastave niz.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:21

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac