Obavijesti

Show

Komentari 15

Denise više ne želi Sheenove sinove: Napali su mi kćeri i pse

Denise više ne želi Sheenove sinove: Napali su mi kćeri i pse
7

Bivša supruga Charlieja Sheena obavijestila je Odjel za djecu i obitelj da se više ne želi brinuti o njegovim nasilnim bliznacima koje je dobio u braku s Brooke Mueller

VIDEO

Bivša supruga Charlieja Sheena (48), Denise Richards (42), više se ne želi brinuti o blizancima koje glumac ima s bivšom suprugom Brooke Mueller (36). Glumica je dobila privremeno skrbništvo nad djecom bivšeg supruga, blizancima Bobom i Maxom (4), kada je njihova majka Brooke u lipnju po 21. put otišla na odvikavanje od ovisnosti o drogama i to nakon što je Odjel za djecu i obitelj u Los Angelesu odlučio da je Brookeina ovisnost o drogama stvorila nesigurno okruženje za dječake.

Denise je pismenim putem obavijestila Odjel za djecu i obitelj da se više ne želi brinuti o dječacima jer sustavno maltretiraju njezine kćeri i pse. Prema pisanju američkog portala TMZ, dječaci se neprestano iskaljuju na njezinim kćerima Sam (9) i Lolom (8), koje ima sa Sheenom, i njezinoj posvojenoj kćeri Eloise (2). Tvrdi da su davili njezine kćeri, udarali ih u glavu, lice i trbuh, grebali, pljuskali i pljuvali te po njima bacali svoje fekalije. Bob je jednom prilikom bacio igračku na Sam zbog čega je glumica morala potražiti liječničku pomoć za kćer. 

Bijes su iskalili i na njezinim psima, udarali su ih po glavi, davili, rukama dizali za vrat, držali ih u zraku i gledali kako cvile od boli. Rekli su da ih žele ozlijediti i ubiti, a s nasilnim ponašanjem nastavili su i u vrtiću u kojem su maltretirali djecu i zaposlenike. Denise za njihovo agresivno ponašanje u potpunosti krivi njihovu majku, a rekla je i da djeca imaju užasne noćne more zbog vremena koje su proveli s majkom ovisnicom. Denise je dječake htjela odvesti na savjetovanje, no Brooke to nije dopustila. 

Sheen: Brooke je debela čudakinja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otac dječaka, Charlie Sheen, Brooke je nazvao 'debelom čudakinjom' nakon njezina neuspjelog pokušaja da ishodi sudsku zabranu prilaska protiv njega na sudu u ponedjeljak. 

- Oh usput, bio je to dobar pokušaj jutros Brooke. Ti si debela čudakinja koja će izgubiti svaki put kada pokuša stati između mene i mojih dječaka - napisao je glumac na Twitteru. 

U utorak je na društvenoj mreži objavio i bizarnu 'rođendansku' poruku za nju, iako je Brooke 36. rođendan proslavila još u kolovozu. Objavio je fotografiju komada torte na kojoj je ručna bomba. 

Brooke, koja je prošlog mjeseca napustila kliniku za odvikavanje, zatražila je sudsku zabranu prilaska protiv bivšeg supruga navodeći da joj je prijetio i sabotirao njezinu trezvenost samo kako bi je držao što dalje od sinova. Novo ročište zakazano je za sljedeći mjesec. 

Tijekom vikenda, Denise je  Odjel za djecu i obitelj u Los Angelesu navodno obavijestila da ne smije odvesti djecu glumcu u posjet i to nakon što ih je Sheen nazvao nesposobnima. Tvrdio je da su dječaci bili u opasnosti kada su im dopustili noćenje s Brooke bez nadzora. Glumac se i tada na Twitteru obrušio na bivšu suprugu i poručio joj da je 'zločesta jadna gubitnica'.

Charlie Sheen: Želim svoju djecu, u velikoj su opasnosti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'