Obavijesti

Show

Komentari 8

Depp zabrinuo sve na crvenom tepihu: Ispijen i blijed, skrivao se od bliceva iza naočala i šešira

Depp zabrinuo sve na crvenom tepihu: Ispijen i blijed, skrivao se od bliceva iza naočala i šešira
6

Depp je posljednjih nekoliko godina prolazio kroz težak životni period. Izgubio je bogatstvo vrijedno oko 650 milijuna dolara, rastao se od supruge Amber Heard s kojom i dalje vodi sudske parnice

VIDEO

Holivudski glumac Johnny Depp (58) pojavio se na američkom filmskom festivalu u Deauvilleu. U crnom odijelu, masne kose ispod šešira i neobičnim naočalama u svom stilu privlačio je poglede mase. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

00:04

Naime, Depp je posljednjih nekoliko godina prolazio kroz težak životni period. Izgubio je bogatstvo vrijedno oko 650 milijuna dolara, rastao se od supruge Amber Heard s kojom i dalje vodi sudske parnice, izgubio je majku te pao u tešku depresiju.

Glumac je zbog toga često bio pod utjecajem alkohola i opojnih narkotika. U jednom trenutku i sam je priznao da je dotaknuo dno. 

Johnny Depp court case

Njegov izgled na crvenom tepihu išao je tome u prilog. Iako je pokušao 'isfurati' stil bad boya, svi su primijetili njegovo blijedo i ispijeno lice te nekoliko kilograma manje. 

Podsjetimo, glumac je nedavno dobio željenu presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber. 

Poznati par vjenčao se 2015. godine, a Amber je samo godinu nakon podnijela zahtjev za razvodom braka. Kao razlog zahtjeva za razvod navela je 'nepomirljive razlike', a zatim optužila glumca za nasilje. Sudska saga trajala je mjesecima, Depp i njegovi odvjetnici negirali su sve optužbe bivše supruge te tvrdili da ona time želi profitirati financijskom odštetom. 

Johnny Depp: 'Hollywood me bojkotira zbog rastave s Amber'
Johnny Depp: 'Hollywood me bojkotira zbog rastave s Amber'

Bivši supružnici uspjeli su nekako doći do nagodbe od sedam milijuna dolara za koju je Amber tvrdila da će donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dječjoj bolnici u Los Angelesu.

Depp trenutno pokušava doći do informacije je li bivša supruga ispunila obećanje i donirala novac. Njegov odvjetnik Andrew Caldecott tvrdi da je donacija 'proračunata i manipulativna laž' te da je od samog početka to bio plan kojim bi 'uništila bivšeg supruga'. Uz to, odvjetnik glumca tvrdi da ih je dječja bolnica u Los Angelesu 2019. godine obavijestila kako Amber nije izvršila nikakva plaćanja. 

Johnny Depp court case

Glavni sudac ove parnice djelomično je usvojio zahtjev Deppovog odvjetnika i natjerat će Američku uniju za civilne slobode da objavi dokumente koji potvrđuju je li Herald ispunila svoj dio nagodbe. 

Ukoliko se ispostavi da nije, glumac i njegov tim imat će snažan dokaz protiv bivše supruge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin