Obavijesti

Show

Komentari 7

Deset godina je čekala na novi brak, a djecu nikad nije htjela

Deset godina je čekala na novi brak, a djecu nikad nije htjela
7

Na današnji dan glumica se drugi put udala, ali ni taj brak nije dugo potrajao. Iako su često znali pričati kako će Jen roditi, ona je nedavno otkrila kako ju je pomisao na djecu uvijek plašila

VIDEO

U glumačkim vodama je već 30 godina, mnogima je omiljena glumica i rado pogledaju seriju 'Prijatelji' koja je cijelu postavu proslavila, ali je često žale jer joj na ljubavnom planu nije išlo najbolje. Jennifer Aniston (51) iza sebe ima dva propala braka, a iako se činilo da se situacija popravila početkom godine kad je na Oscarima viđena s Bradom Pittom (56), izgleda da se nisu rasplamsale stare strasti.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakon Oscara krenule priče o vezi Brada i Jen

Pokretanje videa...

01:11

Vratimo se na početak priče. Jen i Brad upoznali su se na premijeri filma 'Upoznajte Joea Blacka', a 'spojio' ih je zajednički agent Kevin Huvane. U studenom 1999. tijekom koncerta Stinga par je otkrio javnosti da se zaručio, a Brad je rekao i kako je sam dizajnirao zaručnički prsten.

Vjenčali su se 29. srpnja 2000. u Malibuu, ispred 200 uzvanika, a prvi ples otplesali su uz pjesmu Tonyja Benetta 'The Way You Look Tonight'I dok su pet godina nakon svi čekali vijesti o trudnoći, saznalo se da je na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith' Pitta očarala Angelina Jolie (45). Prevario je Jen i to ju je jako povrijedilo pa su u siječnju 2005. objavili da se rastaju. 

Brad Pitt and Jennifer Aniston allegedly broke up

Tek deset godina kasnije, na današnji dan 2015., Aniston je ponovno izrekla sudbonosno 'da', i to tri godine mlađem partneru, glumcu Justinu Therouxu. Par se upoznao 2010. na snimanju filma 'S njim i na kraj svijeta', a da su u vezi su priznali 2011. godine. Theroux je u to vrijeme bio u 14 godina dugoj vezi s kostimografkinjom Heidi Bivens, a ostavio ju je zbog Aniston. 

Svi su mislili kako je Jen napokon pronašla muškarca s kojim će provesti ostatak svog života, a nije trebalo dugo da se ponovno počne pričati o tome kako im uskoro stiže prinova. Međutim, obožavatelji ovog para ostali su razočarani kada se par razišao dvije godine nakon vjenčanja. Šuškalo se kako je razlog prekida to što je Justin pronašao stara Bradova ljubavna pisma i zamjerio joj jer ih je čuvala i povremeno čitala, ali par to nikad nije potvrdio. Djecu Jennifer, ističe, nije htjela, a dodaje i kako ne osjeća prazninu. 

FILE PHOTO: Actors Jennifer Aniston and Justin Theroux arrive at the 21st Annual Critics

- Živimo u društvu koje ženama šalje poruku: do ove godine moraš se udati; do ove moraš roditi djecu. To je bajka. To je kalup koji polagano pokušavamo slomiti. Neke žene jednostavno nisu rođene da budu supruge i majke - komentirala je. 

Nisu mogle suspregnuti suze: Katy pitala Jennifer za kumstvo
Nisu mogle suspregnuti suze: Katy pitala Jennifer za kumstvo

Aniston je sada sama, u tome uživa i ne zamara je previše to što je bez muškarca jer se brine o tome da se ponovno okupi ekipa sa seta 'Prijatelja'. Kako je nedavno istaknuo izvor blizak glumačkoj družini, Jen se u karanteni čula s kolegama preko videopoziva i zapisivali su detalje koje bi mogli iskoristiti za tu specijalnu epizodu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao