Obavijesti

Show

Komentari 13

Dikan blati Vlatku Pokos, a zapravo je želi natrag?

Dikan blati Vlatku Pokos, a zapravo je želi natrag?
1

Dikan navodno naziva prijatelje bivše supruge i govori im da joj kažu da se vrati. On tvrdi da ne želi Vlatku nazad jer je inače ne bi izbacio na ulicu

VIDEO

Josip Radeljak bivšu suprugu Vlatku Pokos navodno ne pušta na miru. Neprestano je naziva i šalje joj gnjusne poruke, kako ona tvrdi, a zasad ih javnosti odbija pokazati. Dok nju vrijeđa, preko njenih prijatelja i obitelji poručuje joj da mu se vrati, doznajemo od Vlatkinih bliskih prijateljica. Čak naziva i njenu baku Ljubicu, s kojom je Vlatka odrasla u selu Sokolovac kraj Koprivnice.
Dikan tvrdi da Vlatka njega ”zivka” i histerizira zbog ročišta u kojem traži sudsku zabranu pristupa Lani na 100 metara.
- Ma, što vam je. Istina je da sam zvao jadnu siromašnu Vlatkinu baku, ali ne da je uznemiravam, već da joj pomognem, ako joj zatreba. Laž je da bih htio da mi se Vlatka vrati jer je inače ne bih poslao na ulicu i zatvorio joj vrata - kaže Radeljak.
Vlatka o bivšem suprugu ne želi govoriti, a zaštitu od njega razmišlja potražiti i od Hrvatskog helsinškog odbora.
- On mi se stalno prijeti i terorizira me. Neka me već jednom pusti na miru - kaže voditeljica.

DIKAN ĆE TULUMARITI NA IBIZI I SARDINIJI
I ove ću godine ljetovati na Ibizi i Sardiniji, ali i na Jadranu, koji mi je draži od svega. Ako Alka Vuica ili netko od mojih prijatelja želi sa mnom, dobro je došao, kaže Dikan. O svojoj novoj prijateljici ne želi razgovarati jer se, “na sreću, ne radi o osobi željnoj medija”.
- Po želji da se fotografira i čak na razvodu braka zarađuje jedinstvena je ipak samo Vlatka Pokos - kaže Josip Radeljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin