Obavijesti

Show

Komentari 2

Dikan Radeljak još jednom zove Vlatku na mirenje

Dikan Radeljak još jednom zove Vlatku na mirenje
1

Josip Radeljak i Vlatka Pokos apeliraju na mirni razvod, ali se ne mogu dogovoriti tko je prvi počeo. 'Ja nisam kriva za ovo', tvrdi Vlatka

VIDEO

Molim Vlatku da prestane izmišljati laži o meni, da promisli dobro što je napravila meni i Lani. Ako joj nešto treba, neka uvijek najprije dođe k meni jer smo je svi doista prihvatili i voljeli. Tim je riječima u razgovoru za jedan tjednik Josip Radeljak (64) ponovno pozvao bivšu suprugu Vlatku  Pokos (37) "da spuste loptu" i prestanu s prepucavanjima po medijima. Pitanje je tko će prvi pružiti ruku pomirenja i hoće li ju druga strana prihvatiti.
- Ukoliko su njegove namjere iskrene, što se mene tiče, nema nikakvih problema. I dalje tvrdim da nisam nikad ja bila ta koja je odabrala medije za obračun i da sam na to bila prisiljena. Nakon svega, i ja sam za to da sjednemo za stol i razgovaramo. Pokušavala sam to na razne načine, ali nikad mi nije uspjelo - kaže Vlatka Pokos. Dikan je preporučio Vlatki da se čuva lošeg društva i prestane "ljubiti medijske reflektore":
- Neka mirno dođe k meni na razgovor i zaustavi ovu sada već zaista gadljivu priču. Jako mi ju je žao, jer ovim putem i s ovakvim odvjetnicima neće dobro završiti - poručio je Radeljak Vlatki već drugi put u posljednih tjedan dana.

RADELJAK JE SVIRAO GITARU I GRADIO CESTE PO NIGERIJI
Uz studij na Elektrotehničkom fakultetu Radeljak je dobro zarađivao svirajući gitaru u grupi Batali, koju je osnovao i u kojoj je promovirao Olivera Dragojevića. U Italiji je nakon braka s Bebom Lončar osnovao tvrtku koja je gradila ceste u Nigeriji.
Danas ima tvrtku koja zastupa interese velikih kompanija koje žele investirati u Hrvatsku i istočne zemlje. Gade mu se optužbe da radi za špijunske službe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin