Obavijesti

Show

Komentari 23

Dikan Radeljak: Vlatka i ja smo naš brak konzumirali

Dikan Radeljak: Vlatka i ja smo naš brak konzumirali
1

Vlatka Pokos je rekla kako je bila u vezi s drugim jer je brak vrijedio samo na papiru. Dikan tvrdi da joj je to samo opravdanje za prijevaru...

VIDEO

Dogodila mi se veza s jednom osobom u Rimu jer brak s Radeljakom nije bio konzumiran. Tako otprilike glasi skraćena Vlatkina izjava u “Temi dana” Nove TV.
- Naš brak je i prije tih događanja bio zapravo samo brak na papiru i zato to što mi se dogodilo u Rimu ne smatram zločinom - rekla je pjevačica. Iz torbice je izvadila mobitel i pokazala nekoliko poruka koje je dobila od bivšeg supruga posljednjih tjedana.
“Proveo sam ružnu noć, treba mi pomoć, nisam dobro, molim te dođi”, poruka je koju je Dikan 22. rujna poslao Vlatki. Samo dan poslije napisao joj je: “Želim da mi bar jednom vjeruješ! Tražim ti stan za na tvoje ime. U kojem dijelu Zagreba želiš, centar? ili možda Rim? Cca koliki? Ako želiš razgovarati s L., mogao bih pokušati.” No Vlatka je na njegove poruke ostala ravnodušna.
- Ja tom čovjeku više ništa ne mogu vjerovati. Praktički mi je prijetio da će mi se dogoditi ovo što mi se upravo događa ako ne izgladimo odnose - rekla je. Pokazala je poruku u kojoj je Dikan moli da se vrati zbog Lane: “Sramota da mi se ne javljaš! Što bi ti to njoj (Lani o.a.) mogla pokloniti, a misliš da bi ju veselilo?...mogla bi jedino time razvedriti njezine sve tužnije oči da opet ima mamu, tj. da onu koju jedino poznaje ima uz sebe...” U telefonskom razgovoru vidno potreseni Josip Radeljak je rekao: “Istina je da sam joj nakon svega bio spreman kupiti stan. Vlatki i dalje želim sve najbolje i bojim se da loše ne završi jer oko sebe ima loše društvo. Bio sam spreman 'progutati ježa’ i prijeći preko svega samo za dobrobit moje kćerkice. Ova izjava o nekonzumiranju braka je tek Vlatkino opravdanje za prijevaru.”

JOSIP RADELJAK DIKAN: 'NEMAM POJMA TKO JE ČOVJEK S KOJIM ME VLATKA VARALA'
Kako bih znao tko je čovjek s kojim me Vlatka varala? Da sam ga pronašao, bio bi kraći za glavu. Valjda razumijete što vam govorim, odgovorio je ogorčeno Josip Radeljak Dikan na pitanje zna li tko je osoba koju je Vlatka spomenula u “Temi dana”.
Još prije dva mjeseca jedan tjednik objavio je da je riječ o izvjesnom menadžeru u modnoj kući Fendi i čije ime se spominje u SMS-ovima. Tjedan dana poslije iz Rima se demantijem u hrvatskim novinama javio Fabrizio Cipriani, no Radeljak nije mogao ni potvrditi ni demantirati je li baš on bio Vlatkin ljubavnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Joker Out za 24sata: 'Baby Lasagna napravio je raspašoj'
UOČI NASTUPA NA SEA STARU

Joker Out za 24sata: 'Baby Lasagna napravio je raspašoj'

Svojim najvećim hitovima zabavili su publiku na glavnoj pozornici, a među njima su izveli i "Carpe Diem", pjesmu s kojom su se 2023. godine predstavili na Eurosongu

Goran Bogdan o novom filmu: 'Zbog uloge sam čitao izvješće sa suda koje ledi krv u žilama'
ISPRIČAO ZA 24SATA

Goran Bogdan o novom filmu: 'Zbog uloge sam čitao izvješće sa suda koje ledi krv u žilama'

'Čovjek koji nije mogao šutjeti' imat će premijeru na 77. Filmskom festivalu u Cannesu. Sniman je prema istinitom događaju - ubojstvu 20 nesrpskih civila u Bosni...
Goran Bogdan o Zlatnoj palmi za 24sata: 'Ovo je ogromna stvar, svi smo presretni sad!'
VELIKI USPJEH U CANNESU

Goran Bogdan o Zlatnoj palmi za 24sata: 'Ovo je ogromna stvar, svi smo presretni sad!'

Scenarij je nastao prema istinitom događaju. Naoružani pripadnici vojske Republike Srpske su 27. veljače 1993. zaustavili vlak između Beograda i Bara te iz njega izveli 20 civila u mjestu Štrpcima kraj Višegrada