Show

Komentari 10

Diletta, pogledaj što propuštaš! Can podijelio snimke kućnih vježbi pa 'zaboravio' majicu

Diletta, pogledaj što propuštaš! Can podijelio snimke kućnih vježbi pa 'zaboravio' majicu

Yamanove obožavateljice vjerojatno nisu ni zamijetile da je glumac u opis objave napisao nazive svih vježbi no, zasigurno su pogledale o čemu se radi

Turski glumac i navodno bivši dečko poznate sportske novinarke Dilette Leotte (30), Can Yaman (31), novom objavom raspametio je obožavateljice diljem svijeta. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Zgodni glumac, kojeg pripadnice ljepšeg spola od milja zovu 'Turski Jason Momoa', podijelio je s pratiteljima sedam snimaka na kojima odrađuje po jednu vježbu, bez majice.

Yamanove obožavateljice vjerojatno nisu ni zamijetile da je glumac u opis objave napisao nazive svih vježbi no, zasigurno su pogledale o čemu se radi.  

Podsjetimo, Na društvenim mrežama nedavno se počelo šuškati kako najpoželjniji par Europe više nije u vezi. 

Iako je Can upoznao Dilettu s roditeljima dok su ovo ljeto odmarali u Turskoj, a najavljivalo se i vjenčanje u 2022. godini, talijanski mediji raspisali su se o njihovom prekidu. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - The Turkish Actor Can Yaman and girlfriend Diletta Leotta put on a passionate steamy display out on their sun-kissed holiday in Turkey.

To su zaključili pomoću njihovih obožavatelja koji su primijetili par promjena u njihovom odnosu. 

Naime, talijanska novinarka više ne nosi zaručnički prsten. Uz to, par u zajedničkom društvu nije viđen od početka kolovoza, a prije toga su bili nerazdvojni. Prestali su i objavljivati zajedničke fotke na Instagramu. 

Dilettin ljubljeni nije se pojavio ni na njezinom rođendanu niti joj ga je čestitao javno, a obožavatelji su primijetili i da si više ne lajkaju fotke. 

Ni glumac ni novinarka se u vezi ovakvih nagađanja još nisu oglasili. 

POGLEDAJTE I KAKO JE U EPIZODI ZVIJEZDE VRIŠTE VRIŠTAO KIMI'S LIFE: 

Najčitaniji članci