Show

Komentari 154

Dimšić pobijedila na Dori: Imam oko sebe najbolje ljude, ovo mi je sve nestvarno sada...

Dimšić pobijedila na Dori: Imam oko sebe najbolje ljude, ovo mi je sve nestvarno sada...

Mia je osvojila najviše bodova stručnog žirija, ali i publike. Neće imati puno vremena za odmaranje jer već ovih dana krenut će pripreme za nastup na Eurosongu

Ovime bih se bavila i da znam da ne mogu zaraditi ni kune, rekla nam je jednom prilikom simpatična Mia Dimšić. Na Dori 2022. pobijedila je s pjesmom 'Guilty Pleasure'. Osvojila je najviše bodova i od žirija i od publike. A i na kladionicama je dobro stajala, ali nisu joj predviđali pobjedu. 

POSLUŠAJTE POBJEDNIČKU PJESMU: 

Iako je bila tužna što neće moći prisustvovati vjenčanju svoje dobre prijateljice Hane Huljić, rekla je kako će biti zajedno u mislima. U Torinu ćemo je na pozornici Eurosonga gledati 10. svibnja u 1. polufinalnoj večeri i nadati se da će ući i u finale. 

- Mojoj obitelji i prijateljima, koji su bili tolika podrška u svemu ovome, hvala. Ako sam nekog zaboravila, neka se ne ljuti. Ovo mi je sve nestvarno. Osjećaj je neopisiv, jako emotivan - rekla je Mia nakon pobjede. A što očekuje od Torina? 

- Od Torina očekujem super kuhinju. Neću moći vjerovati da sam tamo, bit će Laura Pausini, Maneskin, Mahmud... - našalila se.  

GLASUJTE U ANKETI:

Najčitaniji članci