Obavijesti

Show

Komentari 110

'Dini nisam nikad lagala da me boli glava da izbjegnem odnos'

'Dini nisam nikad lagala da me boli glava da izbjegnem odnos'
5

Bivša misica u braku je s bivšim košarkašem Dinom Rađom te kaže kako su i dans zaljubljeni kao prvog dana...

Bivša manekenka Viktorija Rađa (42) otkrila je za InMagazin detalje iz njezinog ljubavnog života i tinejdžerskih dana, a također i neke intimne stvari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Bilo je ljeto, na plaži. On je bio Nijemac, nije govorio riječ engleskog. Ja nisam govorila riječ njemačkog i bilo je okej za prvi poljubac - ispričala je Viktorija o svojim ljubavnim počecima. Danas je u braku s bivšim košarkašem Dinom Rađom (52). Priznala je kako nikad nije rekla da ju boli glava kako bi izbjegla seksualni odnos s njim. Na pitanje bi li pokleknula da nakon brodoloma na pustom otoku završi s glumcem Bruceom Willisom (64), kroz smijeh je priznala:

- To bi mi čak muž čestitao. Bruce Willis mi je idol od kad sam bila dijete - rekla je. Kaže kako ona i suprug nikad nisu davali imena skrivenim dijelovima tijela, jer ju je to uvijek bilo sram.

Priznala je da kada bi se mogla vratiti u tinejdžerske dane da bi bila uporna u svemu što radi te dodala kako je upornost za nju najveća vrlina. 

Viktorija i Dino upoznali su se prije 24 godine, u braku su 18 godina, a fitness trenerica nedavno se također prisjetila netipičnog vjenčanja koje se odvilo u potpunoj tajnosti.

- Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na našem brodu. Nitko nije znao da se idemo oženiti. Skiperu smo rekli na pola puta da se idemo vjenčati u Korčulu. Nakon toga samo svi smo zajedno skočili u more. Tek onda smo nazvali roditelje. Bilo je baš posebno i netipično - priznala je i otkrila tajnu uspješnog braka. 

- I danas smo zaljubljeni kao prvog dana. Uvijek kažem recept je imati Dinu Rađu za muža - objasnila je nekadašnja misica. Supružnici su se prošlog ljeta preselili iz Splita u Zagreb. Kako doznajemo, kupili su dva stana u novosagrađenoj zgradi koju su neki arhitekti proglasili među najljepšim sagrađenim prošle godine.

Viktorija i Dino imaju dva sina, Roka (16) i Niku (11), a Dino s bivšom suprugom Željanom, koja je nekad isto bila košarkašica, ima  sina Duju (22).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...