Obavijesti

Show

Komentari 6

Dino Merlin rasprodao je pulsku Arenu, a dolazi i u Zagreb: 'Ono što nas spaja je najvrjednije...'

Dino Merlin rasprodao je pulsku Arenu, a dolazi i u Zagreb: 'Ono što nas spaja je najvrjednije...'
9

Skoro 40 godina sam tu sa vama i svake godine stasa generacija mladih koji svojom mladošću, vagonima potencijala, radoznali, s integritetom, novim horizontima čine život smislenim, poručio je Dino svojim fanovima

VIDEO

Trijumf za trijumfom, rekord za rekordom, tako se najlakše mogu sabrati uspjesi višemjesečne europske turneje 'Mi', koncertnog spektakla u režiji najvećeg regionalnog glazbenika Dine Merlina.

Ovi parovi s domaće scene su se vjenčali mladi: Jedan je pred oltar stao nakon 4 dana veze...
Ovi parovi s domaće scene su se vjenčali mladi: Jedan je pred oltar stao nakon 4 dana veze...

Sarajevski virtuoz za manje od tri tjedna rasprodao je do posljednjeg mjesta pulsku Arenu, u kojoj nastupa 12. kolovoza, a danas je službeno najavio još jedan veliki i dugo očekivani koncertni spektakl u Hrvatskoj. Stiže ponovno u zagrebačku Arenu u petak 8. prosinca. Društvene mreže eksplodirale su od uzbuđenja objavom datuma jer nema tko ne zna da i ova njegova turneja nosi srednje ime 'rasprodano'. Obožavatelji njegove glazbe i širenja zajedništva, ljubavnih emocija i pozitivnih vibracija na ovom zagrebačkom koncertu doživjet će posebnu magiju. Slaže se repertoar, rade nacrti grandiozne pozornice, priprema se produkcija nikad dosad viđena u Zagrebu... U cijelu organizaciju uključen je tim preko 70 profesionalaca iz svih područja glazbene industrije. 

- Skoro 40 godina sam tu sa vama i svake godine stasa generacija mladih koji svojom mladošću, vagonima potencijala, radoznali, s integritetom, novim horizontima čine život smislenim. Kad god se sretnemo na aerodromima, trajektima, na putevima, razgovaram s mnogima od vas i znam da ono što nas spaja ima puno veću vrijednost od onoga što nas razdvaja - poručio je Dino Merlin svojoj publici, ponosan i na ogroman interes za predstojeće koncerte.

Mega popularan glazbenik upravo je proteklog vikenda veličanstvenim open-air koncertom otvorio ljetnu sezonu u Porto Montenegru, luksuznom ljetovalištu kojeg ne zovu bez razloga jadranskim Monte Carlom u kojem Dino Merlin priređuje koncertne spektakle već treću godinu zaredom. Naravno, iz godine u godinu sve veći, raskošniji i uzbudljiviji događaj koji privlači najpoznatije umjetnike i sportaše kako iz regije, tako i iz svijeta. Upravo je tamo počela njegova nova svjetska turneja 'Mi', a sarajevski umjetnik može se i pohvaliti titulom umjetničkog ambasadora ove prestižne morske destinacije.  

Iduća destinacija jest Hrvatska. U kolovozu Dino Merlin treći će put izaći pred publiku na najljepšoj otvorenoj pozornici na svijetu, ovoga puta tijekom Adria Summer Festa, i time se upisati zlatnim slovima u sam vrh popisa svjetskih izvođača tijekom povijesti ovog najvećeg i najsačuvanijeg spomenika antičkog graditeljstva u Hrvatskoj. U čuvenom pulskom amfiteatru nastupala su najveća imena svjetske glazbene scene kao što su Robbie Williams, Sting, Luciano Pavarotti, Elton John, legendarni David Gilmour iz Pink Floyda, Tom Jones, Foo Fighters, Eros Ramazzotti... Nastupiti u pulskoj Areni prestiž je sam po sebi, ali tri puta, i pritom svaki put ispuniti amfiteatar do posljednjeg mjesta, doista je uspjeh vrijedan divljenja o kojima mnogi mogu samo sanjati.

Prosinački koncert bit će Merlinov treći koncert u Areni Zagreb, posljednji je put bio u prosincu 2016. godine kada je rasprodao Arenu do posljednjeg mjesta u okviru svjetske turneje 'Hotel Nacional', koja je okupila gotovo milijun posjetitelja na četiri kontinenta. Vijest o njegovu povratku u Zagrebu daleko će odjeknuti jer već sedam godina hrvatska metropola željno iščekuje umjetnika njegove razine. Sjetimo li se prošlogodišnjih rasprodanih koncerata u prvom dijelu dvoranske turneje - u Rijeci, Zadru, Osijeku, Varaždinu, u svakom je gradu bio isti problem - nije bilo dovoljno karata za sve koji su htjeli uživati u neponovljivom doživljaju njegovih koncerata. Do jedinstvenog događaja uživo u Puli i Zagrebu, čaroliju njegove kreativnosti možete slušati i na službenom YouTube kanalu koji broji više od milijardu pregleda i više od 600 tisuća vjernih pretplatnika na glazbu koja uvijek iznova dirne točno u dušu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala